Stovykla "7/7 su kinu"

Vaikų ir jaunimo kino vasaros stovykla 7/7 SU KINU Trakų r.

Vaikų ir jaunimo kino stovykla  "7 dienos ir naktys su kinu" Trakų r.
Vaikų ir jaunimo kino stovykla "7 dienos ir naktys su kinu" Trakų r.
Vaikų ir jaunimo kino stovykla
Vaikų ir jaunimo kino stovykla
Vaikų ir jaunimo kino stovykla Trakų r.
Vaikų ir jaunimo kino stovykla Trakų r.

Stovyklos pamaina: 2017.07.16-07.22
Stovyklos trukmė: 7 d.
Stovyklautojų amžius: 12-18 m.
Stovyklos kaina: 250 EUR (10% nuolaida iki gegužės 21 d.)
 
Tave žavi kino pasaulis? Nori sužinoti, kaip kuriami kino filmai? Svajoji tapti aktoriumi, režisieriumi ar operatoriumi? Gal tiesiog mėgsti kurti? Kviečiame Tave praleisti 7 neužmirštamas dienas ir naktis su kinu!

Intensyvus kino meno kūrimo kursas! Kino teorija ir praktika. Vaidybos, filmavimo, montažo, scenarijaus rašymo pagrindai. Susipažinimas su skirtingais kino žanrais (dokumentika, vaidybiniu kinu, animacija, miuziklu, video menu). Taip pat filmų peržiūros, šokiai, maudynės ir žaidimai!
 
Formuojamos pradedančiųjų ir pažengusiųjų grupės. Siekiame, kad kiekvienas vaikas galėtų realizuoti save ir visapusiškai tobulėti.
 
Šiemet visi stovyklos dalyviai padalinami į dvi dideles grupes – pradedančiųjų ir pažengusiųjų. Šioms grupėms, priklausomai nuo turimų žinių vyksta interaktyvios teorijos užsiėmimai, susitikimai su profesionalais, praktinės užduotys apie kino dramaturgiją, ekrano vaidybą, operatoriaus, režisieriaus darbą, montažą. Mažesnėse grupėse jaunuolių tikslas per savaitę sukurti trumpo metro vaidybinį, dokumentinį filmą ar vaizdo klipą.

STOVYKLOS PROGRAMA
 
Pirmoji diena. Atvykimas, registracija, susipažinimas, pasiskirstymas grupėmis, pirmi grupių susitikimai. Vakarinės kino dirbtuvės „Kine kaip sapne“.
Antroji diena. Paskaitos apie darbą filmavimo aikštelėje idėjos vystymą, scenarijaus struktūrą. Pasiskirstymas pareigomis grupėse, siužetų kūrimas, scenarijaus rašymas. Filmo peržiūra.
Trečioji diena. Paskaitos apie režisūrą, kino kalbos pagrindai. Grupės su vadovų pagalba baigia scenarijus, pradedama ruoštis filmavimui. Literatūrinės istorijos transformacija ekrane.
Ketvirtoji diena. Paskaitos apie operatoriaus darbą. Filmo vaizdo stilistikos aptarimas grupėse, lokacijų paieška filmavimui, aktorių atranka ir repeticijos, kadruočių piešimas, planuočių sudarymas, rekvizito ir kostiumų paieška, technikos pasirinkimo motyvacija ir filmavimo technikos paskirstymas. Svečio filmo peržiūra.
Penktoji diena. Filmavimas "Nuo režimo iki režimo", vakaras prie laužo.
Šeštoji diena. Filmų montažas, žaidimai, pasiruošimas vakarinei stovyklautojų filmų peržiūrai ir apdovanojimų ceremonijai. Vakarėlis!
Septintoji diena. Pasidalinimas įspūdžiais, išvykimas.

*Stovyklos metu programa gali būti koreguojama.

VADOVAI
Teatro, kino, muzikos profesionalai, turintys ilgametę patirtį edukacinėje viekloje su vaikais ir jaunimu. Jauni, veržlūs, atsakingi meno specialybių studentai.

APGYVENDINIMAS
Stovykla vyks Aukštadvario krašte, kuris yra vienas gražiausių Lietuvoje. Nuo seno lankytojus čia traukia gražus kraštovaizdis, švarūs ežerai, gaivus oras, istoriją liudijantis gausus kultūros paveldas.


Mūsų stovykla vyks kaimo turizmo sodyboje, kuri įsikūrusi ežero vaizdingoje pakrantėje, šalia Aukštadvario regioninio parko, strategiškai patogioje vietoje - 48 km nuo Vilniaus ir 71 km nuo Kauno.

MAITINIMAS
Maitinimas 4 kartus per dieną.
 
Į STOVYKLOS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
- maitinimas,
- apgyvendinimas,
- stovyklos programa.
 
PASTABOS:
- Vaikų atvežimas iki stovyklos neorganizuojamas.
- Stovyklautojams būtina turėti medicininę pažymą (forma 079/a).
- Kelionių agentūra "Zigzag Travel" parduoda kelialapį į stovyklą ir neatsako už programos pakeitimus bei kitas su stovyklos organizatoriumi susijusias funkcijas. Dėl paslaugos suteikimo visos pretenzijos pateikiamos stovyklos organizatoriui.
 
STOVYKLOS FOTOGALERIJA ir ATSILIEPIMAI 2012-2014 m., 2015 m.

INFORMACIJA IR KELIALAPIŲ UŽSAKYMAS el.p. stovyklos@zigzag.lt.
VILNIUJE, J. Basanavičiaus g. 30, tel. (5) 2397395, (600) 26762.
KAUNE, E. Ožeškienės g. 27, tel. (37) 407140, (600) 26763.
KLAIPĖDOJE, J. Janonio g. 16, tel. (46) 314672, (600) 26764.
ŠIAULIUOSE, Vytauto g. 90 - 19, tel. (41) 526455, (600) 26766.

Darbo laikas: I-V 9.00-18.00.

Vasaros stovyklos Facebook
Vasaros stovyklos Facebook