Muzikos stovykla

Vaikų ir jaunimo vasaros muzikos stovykla 4’33 TYLOS, Aukštadvaris

Stovyklautojų amžius: 12 - 19 m.
Stovyklos trukmė: 7 d.
Stovyklos kaina: 225 EUR (250 EUR)
Stovyklos pamainos:
 
Stovykloje susirasi bendraminčių, kūrybinių partnerių, keisiesi idėjomis kartu kurdamas ir atlikdamas savo kūrinius! Kompozicijos bus įrašytos ir joms bus sukurti muzikiniai klipai!

Stovykloje ugdomos jaunuolių kūrybos, muzikiniai, meistriškumo, improvizavimo gebėjimai.
Jaunuoliai stovyklos pradžioje susiburs į muziknes grupes. Kiekviena muzikinė grupė turės savo nuolatinį muzikos vadovą-profesionalą, kuris padės formuluoti muzikines idėjas. Muzikinė stovykla nėra skirta konkretaus žanro ar profesionalumo lygio atlikėjams ar kūrėjams. Ši muzikos stovykla - tai erdvė įgyvendinti įvairiausias kūrybines idėjas.

STOVYKLOS PROGRAMA

Teorinės paskaitos. Praktiniai užsiėmimai. Jam session. Susitikimai ir konsultacijos su žinomais Lietuvos muzikos atlikėjais ir kūrėjais.

1 diena
Atvykimas, registracija, susipažinimas, pasiskirstymas grupėmis, pirmi grupių susitikimai. Vakarinės muzikinės dirbtuvės . Vadovų koncertas. Jam session. 

2 diena
Paskaitos apie kūrybinį darbą, muzikos žanrus, kompozicinį darbą. Grupėse pradedamos formuoti kompozicijos, struktūros idėjos. Vakarinis žaidimas “Vėliavos”. 

3 diena
Garso įrašai ir apdorojimas, muzikos atlikimo tradicija skirtinguose žanruose ir kultūrose. Vakarai ir klasikinė tradicija. Grupės pabaigia ir įrašo pirmąsias savo kompozicijas. Svečias.

4 diena
Muzikos kompozicija skirtingų kultūrų kontekstuose. Amerika ir Džiazas. koncertas. Ruošiamos kompozicijos baigiamajam koncertui. Bendras Jam session.

5 diena
Roko muzikos tradicija. Muzikos prodiusavimas ir leidyba. Ruošiamos kompozicijos baigiamajam koncertui. Vakaras prie laužo. 
6 diena
Svečias ir paskutinės konsultacijos prieš baigiamąjį koncertą. Kompozicijų įrašai, Baigiamasis koncertas. Vakarėlis! 

7 diena
Pasidalinimas įspūdžiais, išvykimas.

Stovyklos vadovai
Juta Pranulytė – kompozitorė studijavusi Lietuvos Muzikos ir Teatro akademijoje, Karališkoje Škotijos konservatorijoje. Tarp darbų - kūrinys BBC Škotijos simfoniniam orkestrui, muzika teatrui Škotijos, Lietuvos ir Rusijos scenose.
Simonas Šipavičius – saksofoninkas, eksperimentės, elektroninės ir džiazo kūrėjas. Grupės “Sheep Got Waxed” narys.
Mantvydas Pranulis – džiazo kompozitorius ir atlikėjas. Pelnęs geriausio atlikėjo, standarto interpretacijos apdovanojimus Vilnius Jazz Young Power konkurse.
Ugnė Šiaučiūnaitė – aktorė-šokėja atliekanti vaidmenis Nacionalinio dramos teatro ir Oskaro Koršunovo teatro spektakliuose.
Vytautas Katkus - 2014 m. baigė vaizdo operatoriaus studijas. Lietuvos operatorių asociacijos apdovanojinuose “Ąžuolas” 2015 m. paskelbtas geriausiu lietuvių pradedančiuoju operatoriumi. Šiemet jo filmuotas klipas laimėjo geriausio klipo apdovanojimą muzikos apdovanojimuose “M.A.M.A”.

APGYVENDINIMAS
Stovyklautojai gyvens “Bielinio sodyboje” Aukštadvaryje.
 
MAITINIMAS
4 kartus per dieną.
 
PASTABOS:
- Kelionių agentūra "Zigzag Travel" parduoda kelialapį į stovyklą ir neatsako už programos pakeitimus bei kitas su stovyklos organizatoriumi susijusias funkcijas. Dėl paslaugos suteikimo visos pretenzijos pateikiamos stovyklos organizatoriui.
 
Daugiau informacijos dėl stovyklos kreipkitės į mūsų konsultantus.

Muzikos stovykls
Muzikos stovykls
Muzikos vasaros stovykla
Muzikos vasaros stovykla
Muzikos stovykla
Muzikos stovykla

Vasaros stovyklos Facebook
Vasaros stovyklos Facebook