PARKAI: Serengečio parkas - Brėmenas - Heidės parkas

SERENGEČIO PARKAS - BRĖMENAS - HEIDĖS PARKAS

Kelionės datos: 2016.10.28-10.31.
Kelionės trukmė: 4 d.
Kelionės kaina: nuo 193 EUR (219 EUR)

PRAMOGINĖ KELIONĖ VAIKAMS, JAUNIMUI IR SUAUGUSIEMS!

DETALI KELIONĖS PROGRAMA

1 diena. Anksti ryte išvykstame iš Lietuvos. Kelionė per Lenkiją, Vokietiją. Nakvynė viešbutyje Vokietijoje.

2 diena. Pusryčiai. Vykstame į Serengečio parką* – 200 ha teritorijoje įsikūrusį zoologijos sodą, kuriame gyvena apie 1500 gyvūnų, ir pramogų parką. Parko autobusu leisimės į Serengečio safarį*, kur gyvūnams sukurtos artimos jų gyvenimui laukinėje gamtoje sąlygos. Pro autobuso langus matysite didžiulėse teritorijose laisvai vaikštančius liūtus, tigrus, leopardus. Važiuojant nepavojingomis parko zonomis per atvirus autobuso langus galvas gali įkišti žirafos, šalia autobuso vaikštinės raganosiai, zebrai, antilopės ir kiti gyvūnai. Galėsite išbandyti ir Džiunglių safarį džipais bei apsilankyti aptvaruose, kur susitiksite su beždžionėmis ir lemūrais. Susipažinę su visais gyvūnais popietę galėsite praleisti parko Nuotykių safaryje, kur įrengta daugiau kaip 40 įvairių atrakcionų – išbandysite vandens safarį ir kitus vandens atrakcionus, pamatysite parką iš apžvalgos rato ar pasivažinėsite traukinuku. Vakarop vykstame į Brėmeną. Apsilankysime siauroje senamiesčio Biotcher gatvelėje, kur stovi „Septynių brolių tinginių“ skulptūra ir gausu kitų neįprastų architektūrinių detalių. Turgaus aikštėje pamatysime įspūdingą Brėmeno rotušę, Rolando skulptūrą ir prie pat rotušės stovinčią „Brėmeno miesto muzikantų“ skulptūrą. Pasivaikščiosime po seniausią Brėmeno kvartalą – „Šniūrą“, kur siaurose gatvelėse stovi daugybė mažų namelių, statytų XV-XVI a. Nakvynė viešbutyje prie Brėmeno.

3 diena. Pusryčiai. Vykstame į Heidės parką*. Dieną praleisime didžiausiame Šiaurės Vokietijoje laisvalaikio ir pramogų parke. Čia 85 hektarų plote rasite įvairiausių pramogų, skirtų ir vaikams, ir suaugusiems. Piratų šalyje galėsite dalyvauti piratų mūšyje, 103 km/h greičiu įkristi į aštuonkojo nasrus ir išbandyti „Didžiąją kilpą“. Laukiniuose vakaruose rasite daugybę vandens atrakcionų, o kalnuose tarp uolų lėksite traukinuku. Didžiąją Užmirštųjų žemės dalį užima Kolosas – į Gineso rekordų knygą įtrauktas didžiulis medinis atrakcionas, kurio traukinukai lekia 120 km/h greičiu. Galėsite išbandyti ir per 2,4 sekundės itin didelį greitį išvystantį „Dykumų ralio“ traukinuką ar ramiau praleisti laiką įvairiose tradicinėse karuselėse. Adrenalino mėgėjams skirtoje Transilvanijoje leisitės bobslėjaus rogėmis, pajusite laisvą kritimą „Šauksme“, vartysitės ir sukinėsitės „Limito“ kilpose ir dideliu greičiu skriesite „Demonų skrydyje“. Vakare išvykstame Lietuvos link. Kelionė per Vokietiją, Lenkiją. Nakvynė viešbutyje Lenkijoje.

4 diena Pusryčiai. Kelionė per Lenkiją. Vėlai vakare grįžtame į Lietuvą.
 
Į KELIONĖS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
- kelionė patogiu autobusu,
- 3 nakvynės turistinės klasės viešbučiuose su pusryčiais,
- grupės vadovo - gido paslaugos,
- ekskursinė programa,
- dokumentų sutvarkymas.
 
Į KELIONĖS KAINĄ NEĮSKAIČIUOTA:
- sveikatos draudimas kelionės metu,
- (*) - bilietai į mokamus objektus ~ 80 EUR.
 
PASTABOS:
- kelionės metu vairuotojų darbo ir poilsio režimą apsprendžia Europos Sąjungos priimti reglamentai.
- Organizatorius pasilieka teisę keisti lankomų objektų eiliškumą.
- * Pažymėtiems objektams rekomenduojame turėti ~ 80 EUR.
- Į kainą neįskaičiuoti viešojo transporto bilietai, kai autobusas dėl vairavimo ir poilsio režimo privalo stovėti.
- DĖMESIO!!! Nepamirškite į kelionę pasiimti asmens tapatybės kortelės arba paso, galiojančio ne trumpiau nei 3 mėnesius.
 
INFORMACIJA IR KELIALAPIŲ UŽSAKYMAS:
VILNIUJE, J. Basanavičiaus g. 30, tel. (5) 2397395, (600) 26762, el. p. info@zigzag.lt.
KAUNE, E. Ožeškienės g. 27, tel. (37) 407140, (600) 26763, el. p. kaunas@zigzag.lt.
KLAIPĖDOJE, J. Janonio g. 16, tel. (46) 314672, (600) 26764, el. p. klaipeda@zigzag.lt.
ŠIAULIUOSE, Vytauto g. 90 - 19, tel. (41) 526455, (600) 26766, el. p. siauliai@zigzag.lt.

Darbo laikas: I-V 9.00-18.00.

Serengečio parkas
Serengečio parkas
Brėmenas
Brėmenas
Heidės parkas
Heidės parkas

Facebook Vasaros stovyklos
Facebook Vasaros stovyklos