Stovykla "Aqualangas"

Moksleivių vasaros povandeninės fotografijos stovykla AQUALANGAS Plungės r. prie Platelių ežero

Povandeninės fotografijos stovykla prie Platelių ežero
Povandeninės fotografijos stovykla prie Platelių ežero
Povandeninės fotografijos stovykla AQUALANGAS Plungės r. prie Platelių ežero
Povandeninės fotografijos stovykla AQUALANGAS Plungės r. prie Platelių ežero
Moksleivių vasaros povandeninės fotografijos stovykla prie Platelių ežero
Moksleivių vasaros povandeninės fotografijos stovykla prie Platelių ežero

Stovyklos pamainos: 2017.07.09
Stovyklos trukmė: 7 d.
Stovyklautojų amžius: 10-18 m.
Stovyklautojų skaičius: 12
Stovyklos kaina: 247 EUR

APIE STOVYKLĄ
Stovykla "Aqualangas" – tai 7 dienų, kūrybiškų, įdomių veiklų maratonas gražiausios gamtos apsuptyje, Žemaitijos Nacionaliniame parke. Stovyklos metu dalyviai kūrybiškai pažvelgs į savo aplinką ir dalyvaus fotografijos užsiėmimuose, įgaus fotografavimo praktikos, įvaldys povandeninės fotografijos pagrindus nardydami. Dalyviai mėgausis aktyviomis laisvalaikio pramogomis: sportiniais žaidimais, dažasvydžio varžybomis, žygiu į pelkes, ekskursija po Žemaitijos Nacionalinį parką ir kt. ir taps Nardymo akademijos projekto Aqualango dalyviais.
Turintiems nardymo pažymėjimą: 5-7 užsiėmimai vandenyje su nardymo įrangą; Neturintiems nardymo pažymėjimo: 5-7 vamzdeliavimo pamokos ir 2 pažintiniai nėrimai su užsiėmimais po vandeniu.
 
STOVYKLOS PROGRAMA
 
Sekmadienis Pirmoji diena. Dalyvių atvykimas 18h. ir įsikūrimas bazėje ir viešbutyje. Dalyvių susipažinimas, kūrybiškos komandos formavimo užduotys. Interaktyvus susipažinimas su aplinka ir vieta, kurioje praleis ateinančias dienas. Po vakarienės - susipažinimo pratęsimas smagioje vakaronėje po atviru dangumi.
Pirmadienis Antroji diena. Pirmoji povandeninės fotografijos mokymų dalis su užsiėmimais vandenyje. Po įtemptos ir kupinos naujų atradimų pirmos dienos dalies – antroji dienos pusė prisipildys kūrybiškumo įvairiose dirbtuvėse su stovyklos svečiais. Vakare nuotraukų peržiūra ir aptarimas.
Antradienis Trečioji diena. Antroji povandeninės fotografijos mokymų dalis su užsiėmimais vandenyje. Po antrojo iššūkio – dažasvydis su stovyklos svečiais. Vakare nuotraukų peržiūra ir aptarimas. Po vakarienės - smagi vakaronė prie laužo.
Trečiadienis Ketvirtoji diena. Trečioji povandeninės fotografijos mokymų dalis su užsiėmimais vandenyje. Po pietų – ekstremalus žygis į Žemaitijos Nacionaliniame parke, esančias pelkes, kurio metu ne tik išsitepsime, bet ir smagiai praleisime laiką. Išmoksime kartu įveikti kliūtis ir išsikapstyti iš klampiausių pelkių. Vakare aktyvaus laisvalaikio pramogos, žaidimai, nuotraukų peržiūra ir analizė.
Ketvirtadienis Penktoji diena. Ketvirtoji povandeninės fotografijos mokymų su užsiėmimais vandenyje. Po pietų - ekskursija po Žemaitijos Nacionalinį parką, kuriame dalyviai ne tik pažins nuostabią gamtą, bet ir pritaikys fotografavimo įgūdžius fotografuodami aplinkos grožį ant žemės. Vakare – nuotraukų peržiūra ir analizė.
Penktadienis Šeštoji diena. Penktoji povandeninės fotografijos mokymų dalis su užsiėmimais vandenyje. Po pietų vyks orientacinės varžybos, kurių metu dalyviai galės pademonstruoti savo sugebėjimus orientuojantis aplinkoje. Po vakarienės pasisedėjimas prie laužo, kurio metu klausysimės istorijų apie Platelius ir patys galėsime papasakoti savo įdomias istorijas.
Šeštadienis Septintoji diena. Paskutinė povandeninės fotografijos mokymų dalis su užsiėmimais vandenyje. Po pietų - kūrybiškumo dirbtuvės ir fotografavimas po vandeniu. Po vandeniu užfiksuoti vaizdai povandenine kamera vakare bus peržiūrimi ir analizuojami, o geriausios nuotraukos bus atrinktos dalyvauti Nardymo akademijos projekto Aqualangas konkurse. Vakare – atsisveikinimo vakaronė, stovyklos aptarimas ir nominacijų įteikimas.
Sekmadienis Aštuntoji diena. Po pusryčių dalyviai turės laiko susiruošti kelionei namo ir atsisveikinti su naujais draugais bei stovyklos organizatoriais. Išvykimas iki 12h.
 
APGYVENDINIMAS
Plungės r., Paplatelės k., poilsio namuose "Šienainis".
 
PASTABOS:
- Atvykstant su savimi turėti pagrindines higienos priemones, maudymosi aprangą, rankšluostį, patogią aprangą skirtingoms oro sąlygoms.
- Vaikų atvežimas iki stovyklos neorganizuojamas.
- Stovyklautojams būtina turėti medicininę pažymą (forma 079/a).
- Kelionių agentūra "Zigzag Travel" parduoda kelialapį į stovyklą ir neatsako už programos pakeitimus bei kitas su stovyklos organizatoriumi susijusias funkcijas. Dėl paslaugos suteikimo visos pretenzijos pateikiamos stovyklos organizatoriui.
 

INFORMACIJA IR KELIALAPIŲ UŽSAKYMAS el.p. stovyklos@zigzag.lt.
VILNIUJE, J. Basanavičiaus g. 30, tel. (5) 2397395, (600) 26762.
KAUNE, E. Ožeškienės g. 27, tel. (37) 407140, (600) 26763.
KLAIPĖDOJE, J. Janonio g. 16, tel. (46) 314672, (600) 26764.
ŠIAULIUOSE, Vytauto g. 90 - 19, tel. (41) 526455, (600) 26766.

Darbo laikas: I-V 9.00-18.00

Vasaros stovyklos Facebook
Vasaros stovyklos Facebook