Stovykla "Žaidimų galaktika"

Vaikų aktyvaus poilsio vasaros stovykla ŽAIDIMŲ GALAKTIKA Vilniaus r.

Stovyklos pamainos:
Stovyklos trukmė: 7 d.
Stovyklautojų amžius: 7-13 m.
Stovyklautojų skaičius: ~40 vaikų.
Stovyklos kaina:
140 EUR
 
Stovyklos tikslai: linksmai, turiningai ir įspūdingai praleisti laiką, susipažinti, draugauti, išmokti ir ilgam prisiminti. Šiam tikslui pasitelksime aibę azartiškų žaidimų: žaidimai atvirame ore ir patalpose, sportiniai ir loginiai, kūrybingumo ir lavinimo – suteiks daug azarto, adrenalino ir puikių nepamirštamų įspūdžių!
 
Be įspūdžių kupinos stovyklos programos dalyviai turi galimybę susitikti ir bendrauti su žinomais ir daug savo veiklose pasiekusiais autoritetais – štai pernai mūsų stovyklos svečiai, dalinęsi su stovyklautojais savo sėkmės istorijomis, buvo: stipriausiu pasaulio žmogumi tituluojamas Žydrūnas Savickas, daugkartinis šiuolaikinės penkiakovės Europos bei Pasaulio čempionas, Pekino Olimpiados vicečempionas Edvinas Krungolcas, kovų menų profesionalas, daugybės paskaitų apie vaikų ugdymą ir motyvaciją autorius Vaidas Arvasevičius, kinologas–apsaugos specialistas, ekstremalaus motociklų sporto atstovas.
 
AKTYVIŲ PRAMOGŲ IR POILSIO STOVYKLA. Septynios dienos, lyg septyni žingsniai: pirmasis mus nuves link naujų draugų, su kuriais praeisime ilgą ir smagų kelią, tad juos prisiminsime ilgam. Antrasis bei trečiasis žingsniai supažindins mus su aibe aktyvių, kūrybingų žaidimų atvirame ore bei patalpose. Ketvirtasis ir penktasis žingsniai bus sprogstamai energingi ir smagūs: sportiniai, loginiai žaidimai ir legendomis apipinti žygiai. Šeštasis ir septintasis - tai žingsniai link nepamirštamų akimirkų: jaudinantis paskutinių dienų desertas! Stovyklos tikslai: linksmai, turiningai ir įspūdingai praleisti laiką, susipažinti, žaisti, pramogauti ir draugauti, išmokti bei viską ilgam prisiminti.

STOVYKLOS PROGRAMA

1 diena. Atvykimas, įsikūrimas. Susipažinimo žaidimai, susipažinimas su aplinka ir taisyklėmis. Pasidalijimas į komandas. Slaptas draugas. Virstame tikromis komandomis: komandos susikuria identitetą, susigalvoja šūkius, kuria komandos šokį. Įvairūs aktyvūs pasaulio žaidimai. Vakare vyks komandų prisistatymai ir linksma atidarymo vakaronė su visame miške aidinčia diskoteka! 

2 diena. Estafečių rungtys. Paslaptingas ir nuotaikingas žaidimas „Mafija“. Žygis iki ežero ir maudynės. Paplūdimio žaidimai. Piešinių konkursas bei pasiruošimas vakaro renginiui! Vakare vyks šokiai, renginys „Madų šou“ ir diskoteka.

3 diena. Įvairios rungtys paplūdimyje: vandens estafetės, maudynės, žaidimai ir kiti smagūs užsiėmimai pliaže. Vėliau pailsėsime, o tada pasinersime į smagius komandinius orientaciniusi žaidimus! Po vakarienės - puikus fantazijos ir polėkio renginys „Pasakos kitaip“, diskoteka atvirame ore ir naktinis žaidimas!

4 diena. Dienos žygis! Reikės įveikti trasą su užduotimis ir išbandymais: kelionė aplink ežerą. Smagūs žaidimai, miško gėrybių papuošalų vėrimas, slapstymosi gudrybės ir daug įspūdžių gryname ore. Vakare komandomis rungsimės žaidime „Protų kovos“, vyks griausmingas „Talentų šou“ ir pižamų vakarėlis! :)

5 diena. Sporto džiaugsmai: „išprotėjęs“ krepšinis, kvadrato varžybos, „vandens“ tinklinis ir futbolas. O užbaigimui - fantastiškas Vandens mūšis! Vakare linksmasis „Parodijų šou“, šokiai diskotekoje ir naktinis žygis!

6 diena. Ryte komandos gaus paslaptingą laišką su užduotimis ir rungtimis, kurias reikės atlikti, kad gauti žemėlapius bei instrukcijas, kad rasti lobį! Lobio paieška, vakaro Grill fiesta, slapto draugo atskleidimas. Nugalėtojų pagerbimas ir apdovanojimai bei linksmoji stovyklos uždarymo diskoteka!

7 diena. Atminimų amuleto gaminimas, draugų fotosesija, stovyklos šokio pristatymas, atsisveikinimo žaidimai ir išvykimas (iki 12.00 val.).
 
STOVYKLOS DIENOTVARKĖ
Kiekvieną dieną pradėsime rytine mankšta, vyks sporto rungtynės, maudynės, azartiški žaidimai, užduočių pasiskirstymai ir atlikimas, rezultatų aptarimai, o vakarais linksmos diskotekos, vakaronės ir kitos pramogos.
8:00-8:30 Atsibundame! Vandens procedūros.
8:30-9:00 Rytinė mankšta.
9:00-9:30 Pusryčiai.
9:30-13:30 Užsiėmimai pagal programą.
13:30 -14:00 Pietūs.
14:00-14:45 Laisvas laikas.
14:45-17:00 Užsiėmimai pagal programą.
17:00-17:15 Pavakariai.
17:15-19:00 Užsiėmimai pagal programą.
19:00-19:30 Vakarienė, laisvas laikas.
19:30-22:00 Užsiėmimai pagal programą.
22:00 Vandens procedūros. Miego metas.

STOVYKLOS VIETA
„Viva Green Resort“, Tuščiaulių k., Nemenčinės sen., Vilniaus raj.

APGYVENDINIMAS
Nutolęs 25 km nuo Vilniaus, vaizdinguose Nemenčinės pušynuose, tarp Gėlos ir Gėlužio ežerų bei Neries upės įsikūręs "Viva Green Resort" poilsio kompleksas - viena iš didžiausių rekreacinių erdvių Vilniaus apskrityje. Šalia gamtos teikiamų malonumų, papildomų pramogų galimybes praplečia komplekse įrengti sporto aikštynai (futbolo, krepšinio, paplūdimio tinklinio), lauko estrada, konferencijų ir banketinės salės, restoranas, automobilių parkavimo aikštelės. Vaikai apgyvendinami 5-6 vietų kambariuose atskirame dviaukščiame korpuse. Tvarkingi dušai ir tualetai atskirai berniukams ir mergaitėms, modernia įranga aprūpinta virtuvė.

MAITINIMAS
Maitinimas 4 kartus per dieną. Numatytas grilio vakarėlis.

VADOVAI
Su vaikais dirba jauni, kūrybingi, energingi vadovai. Stovykloje vienas vadovas prižiūri apie 10 vaikų.

Į STOVYKLOS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
- apgyvendinimas;
- maitinimas, gražiai įrengtas restoranas, moderni ir rūpestinga virtuvė;
- grilio vakarėlis įspūdingoje laužavietėje, pušų apsuptyje;
- stovyklos programa ir patyrusių vadovų priežiūra, įvairios priemonės ir techninis aprūpinimas;
- tvarkinga stovyklavietė, erdvus aikštynas, sporto priemonės, inventorius;
- prizai ir siurprizai, gera nuotaika, puiki patirtis ir savijauta, daug šaunių draugų.

PASTABOS:
- Organizatoriai pasilieka teisę koreguoti stovyklos programą.
- Stovyklautojams būtina turėti medicininę pažymą (forma 079/a).
- Vaikų atvežimas iki stovyklos neorganizuojamas.
- Kelionių agentūra "Zigzag Travel" parduoda kelialapį į stovyklą ir neatsako už programos pakeitimus bei kitas su stovyklos organizatoriumi susijusias funkcijas. Dėl paslaugos suteikimo visos pretenzijos pateikiamos stovyklos organizatoriui.
 
STOVYKLOS FOTOGALERIJA ir ATSILIEPIMAI 2015 m., 2012-2014 m.
 
INFORMACIJA IR KELIALAPIŲ UŽSAKYMAS el.p. stovyklos@zigzag.lt.
VILNIUJE, J. Basanavičiaus g. 30, tel. (5) 2397395, (600) 26762.
KAUNE, E. Ožeškienės g. 27, tel. (37) 407140, (600) 26763.
KLAIPĖDOJE, J. Janonio g. 16, tel. (46) 314672, (600) 26764.
ŠIAULIUOSE, Vytauto g. 90 - 19, tel. (41) 526455, (600) 26766.

Darbo laikas: I-V 9.00-18.00.

Vaikų aktyvaus poilsio vasaros stovykla
Vaikų aktyvaus poilsio vasaros stovykla
Vasaros stovykla "Žaidimų galaktika"
Vasaros stovykla "Žaidimų galaktika"
Vaikų vasaros stovykla
Vaikų vasaros stovykla

Vasaros stovyklos Facebook
Vasaros stovyklos Facebook