Stovykla "Piratų lobiai"

Vaikų vasaros stovykla PIRATŲ LOBIAI Vilniaus r.

Stovyklos pamainos:
Stovyklos trukmė: 7 d.
Stovyklautojų amžius: 7-13 m.
Stovyklautojų skaičius: ~40 vaikų.
Stovyklos kaina:
140 EUR
 
Stovyklos tikslai: linksmai ir įsimintinai praleisti laiką, pasineriant į magišką pasakų, filmų ir personažų pasaulį: lavinti vaizduotę, pojūčius, atmintį, pastabumą, su įkvėpimu kartu siekti bendrų tikslų, draugiškai pasirungti ir linksmai pašėlioti. Įvairios užduotys, šifruotės, spėlionės, rungtys - visas jas reikės įveikti kartu su komandos draugų palaikymu, kad atrasti piratų paliktą gerai paslėptą lobį. Komandiniai žaidimai – puiki patirtis ir poilsis, azartas ir įspūdžiai, galimybė parodyti ir ugdyti iniciatyvumą, artistiškumą, kūrybiškumą bei kitas svarbias savybes, reikalingas kasdien!

STOVYKLOS PROGRAMA
 
1 diena. Atvykimas, įsikūrimas, susipažinimas su aplinka ir taisyklėmis, susipažinimo žaidimai, pasidalinimas į lobių ieškotojų komandas. Komandos susikuria identitetą, susikuria šūkius, kuria legendas, komandos šokį.
Vakarop komandos gauna lobių paieškos žemėlapius-instrukcijas. Užduočių aptarimas, diskusijos – kaip greičiau surasti visas nuorodas, atspėti užuominas, įvykdyti užduotis ir atrasti lobį! Vakare - linksma atidarymo diskoteka!

2 diena. Estafečių rungtys. Pirmos nuorodos paieška – ji veda link didelio lobio atradimo. Nuoroda gerai paslėpta žemėje. Žygis iki ežero ir maudynės, paplūdimio žaidimai. Vakare - piratų šokių pamokos, „Madų šou“ ir diskoteka!

3 diena. Įvairios rungtys paplūdimyje: šuoliai į vandenį, vandens estafetės, maudynės, žaidimai ir kiti užsiėmimai. Antros nuorodos paieška, ši nuoroda paslėpta dar geriau. Vakare - renginys „Pasakos kitaip“ ir diskoteka gryname ore. Naktinis žaidimas. Šššš...

4 diena. Tolimas žygis! Reikės įveikti ilgą trasą su užduotimis ir išbandymais. Žygio metu turime surasti trečią nuoroda, vedančią link didžiojo lobio suradimo – o rasti nuorodas darosi vis sunkiau. Smagus žaidimas, kurio metu praverčia maskavimosi, slėpimosi gudrybės ir budrumas. Vakare vyks konkursas „Protų koos“ ir diskoteka!

5 diena. „Crazy“ krepšinis, kvadrato varžybos, estafetės. Vandens mūšis! Komandinis orientacinis žaidimas „Piratų rutuliai“. Vakare vyks pižamų vakarėlis „Sukurk savo pasaulį“, o naktinis žygis - ketvirtosios lobio nuorodos paieška!

6 diena. Penktos ir šeštos nuorodų paieškos. Pagrindinio lobio paieška. Renginys „Šou-šou“ ir Grill fiesta! Skelbiame rezultatus: apdovanojimai, siurprizai, nugalėtojų pagerbimas, fotosesija ir linksmoji uždarymo diskoteka!

7 diena. Slapto draugo atskleidimas. Pašto dalinimas. Žaidimai ir atsisveikinimas. Išvykimas iki 12.00 val.

STOVYKLOS VIETA
„Viva Green Resort“, Tuščiaulių k., Nemenčinės sen., Vilniaus raj.

APGYVENDINIMAS
Nutolęs 25 km nuo Vilniaus, vaizdinguose Nemenčinės pušynuose, tarp Gėlos ir Gėlužio ežerų bei Neries upės įsikūręs "Viva Green Resort" poilsio kompleksas - viena iš didžiausių rekreacinių erdvių Vilniaus apskrityje. Šalia gamtos teikiamų malonumų, papildomų pramogų galimybes praplečia komplekse įrengti sporto aikštynai (futbolo, krepšinio, paplūdimio tinklinio), lauko estrada, konferencijų ir banketinės salės, restoranas, automobilių parkavimo aikštelės. Vaikai apgyvendinami 5-6 vietų kambariuose. Tvarkingi dušai ir tualetai atskirai berniukams ir mergaitėms, modernia įranga aprūpinta virtuvė.

MAITINIMAS
Maitinimas 4 kartus per dieną. Numatytas grilio vakarėlis.

VADOVAI
Su vaikais dirba jauni, kūrybingi, energingi vadovai. Stovykloje vienas vadovas prižiūri apie 10 vaikų.

Į STOVYKLOS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
- apgyvendinimas;
- maitinimas, gražiai įrengtas restoranas, moderni ir rūpestinga virtuvė;
- grilio vakarėlis įspūdingoje laužavietėje, pušų apsuptyje;
- stovyklos programa ir patyrusių vadovų priežiūra, įvairios priemonės ir techninis aprūpinimas;
- prizai ir siurprizai, gera nuotaika, puiki patirtis ir savijauta, daug šaunių draugų.

PASTABOS:
- Organizatoriai pasilieka teisę koreguoti stovyklos programą.
- Stovyklautojams būtina turėti medicininę pažymą (forma 079/a).
- Vaikų atvežimas iki stovyklos neorganizuojamas.
- Kelionių agentūra "Zigzag Travel" parduoda kelialapį į stovyklą ir neatsako už programos pakeitimus bei kitas su stovyklos organizatoriumi susijusias funkcijas. Dėl paslaugos suteikimo visos pretenzijos pateikiamos stovyklos organizatoriui.
 
 
INFORMACIJA IR KELIALAPIŲ UŽSAKYMAS el.p. stovyklos@zigzag.lt.
VILNIUJE, J. Basanavičiaus g. 30, tel. (5) 2397395, (600) 26762.
KAUNE, E. Ožeškienės g. 27, tel. (37) 407140, (600) 26763.
KLAIPĖDOJE, J. Janonio g. 16, tel. (46) 314672, (600) 26764.
ŠIAULIUOSE, Vytauto g. 90 - 19, tel. (41) 526455, (600) 26766.

Darbo laikas: I-V 9.00-18.00.

Vaikų stovykla "Piratų lobiai" Vilniaus r.
Vaikų stovykla "Piratų lobiai" Vilniaus r.
Stovykla „Piratų lobiai"
Stovykla „Piratų lobiai"
Vaikų stovykla "Piratų lobiai"
Vaikų stovykla "Piratų lobiai"

Vasaros stovyklos
Vasaros stovyklos