Edukacinė stovykla Anglijoje

Vaikų ir jaunimo edukacinė anglų kalbos stovykla Anglijoje

Stovyklos data: 2017.07.08- 2017.07.17​
Stovyklos trukmė: 10 d.
Keliautojų amžius: 12-17 m.
Stovyklos kaina: 580 EUR
 
Pajuskite senosios Anglijos dvasią. Pasigrožėkite įspūdingais gamtos vaizdais ir architektūros paminklais. Pasinerkite į gyvos anglų kalbos pasaulį. Patirkite malonumą mokydamiesi kalbos kiekvieną akimirką - klausydamiesi legendų ir pasakojimų, vaidindami, dalyvaudami viktorinose, bendraudami su bendraamžiais Anglijoje, pramogaudami, išbandydami ištvermę žygiuose. Jūsų laukia daug nuotykių ir paslapčių. Smagioje ir turiningoje kelionėje mūsų vadovams talkins gidai ir mokytojos iš Anglijos.

Stovykla įsikūrusi nuostabiame kalnų ir vandenynų apsuptame kurortiniame miestelyje. Miestelio pasididžiavimu laikomas Šiaurės kalnas, nuo kurio atsiveria pasakiški Exmoor nacionalinio parko ir Atlanto vandenyno vaizdai. 

PROGRAMA
 
1 diena. Išvykstame iš Vilniaus. Pakeliui - žaidimai, skirti susipažinimui. Linksmoji anglų kalbos gramatika, viktorinos.
Nakvynė viešbutyje Lenkijos - Vokietijos pasienyje.

2 diena. Pusryčiai. Kelionė per Vokietiją ir Prancūziją į Callais.
Nakvynė viešbutyje.

3 diena. Po pusryčių išvykstame iš Callais. Euro tuneliu vykstame į Angliją. Pirmiausia aplankome garsiąją Windsor pilį - 5 hektarų plotą užimanti pilis, tai Anglijos karalių vasaros rezidencija, esanti Berkšyro grafystėje. Tai didžiausia ir seniausia pilis pasaulyje, kurioje priskaičiuojama apie 1000 kambarių. Vietiniai kalba, kad pilyje galima sutikti koridoriais vaikštantį Henriko VIII vaiduoklį. Prie pilies apžiūrėsime karalienės Viktorijos skulptūrą, taip pat pasivaikščiosime Didžiajame Windzoro parke, kuris užima apie 20 kv.m. Windsor pilyje taip pat apžiūrėsime Karalienės pokylių salę, Karališkuosius apartamentus, Karalienės Marijos lėlių namelį, apvalųjį bokštą, Šv. Jurgio koplyčią. Vėliau vyksime link Oksfordo (Oxford), kur mūsų laukia pažintinė ekskursija po universitetinį miestą Christ Churchkoledžas, kuriame buvo kuriami filmai apie Harį Poterį, Katedra, Carfax bokštas, High Street..
Vakarienė ir nakvynė stovykloje.

4 diena. „Labas rytas". Pusryčiai, anglų kalbos pamokos. Pažintis su Exmoor Nacionaliniu parku - jo miškingais slėniais, kalvomis, viržynais, uolėtos Atlanto pakrantės skardžiais. Čia sutiksime besiganančius laukinius Exmoor ponius. Gal ir taurųjį elnią pamatysim? Aplankysime netoliese įsikūrusį jaukų viduramžių miestelį Dunster ir virš jo dunksančią vaiduoklių pamėgtą 1000 metų senumo pilį. Vakare grįšime į viešbutį. Po vakarienės -vakaronė.
Nakvynė stovykloje.

5 diena. „Labas rytas". Pusryčiai, anglų kalbos pamokos. Vykstame į Stounhendžą - tai iš tiesų nuostabus, stulbinantis ir labai senas paminklas, kurį sudaro ratu išdėstyti didžiuliai akmeniniai žiedai. Nėra aišku, kas ir kodėl statė Stounhedžą, jį vis dar gaubia senovinės paslaptys apie jo kilmę ir yra likę nemažai neatsakytų klausimų... Grįžę į viešbutį, po vakarienės surengsime talentų šou.
Nakvynė stovykloje.

6 diena. „Labas rytas". Pusryčiai, anglų kalbos pamokos. Vyksime į „Mažąją Anglijos Šveicariją" prie Atlanto. Tai du žavūs kurortiniai miestukai - dvyniai - Lynton ir Lynmouth.Vienas glaudžiasi kalno papėdėje, o kitas stūkso jo viršūnėje. Trumputė, bet įspūdinga ir kvapą gniaužianti kelionė iš vieno miestuko į kitą stačiu uolų geležinkeliu (Cliff Railway). Išbandysime ištvermę žygyje pėsčiomi garsiuoju South West Coast Path taku. Prieisime Uolų slėnį ( Valley of Rocks) ir aukštai virš jūros kyšančią uolą Castle Rock, primenančią pilį. Didžiąją kelionės dalį takas veda uolų viršūnėmis, nuo kurių atsiveria įspūdingi vandenyno vaizdai, o keliauninkus draugiškai pasitinka kalnų ožkytės. Ilsėsimės Lee įlankos pakrantėje. Po vakarienės - „Vakaronė - paslaptis".
Nakvynė stovykloje.

7 diena. „Labas rytas". Pusryčiai, anglų kalbos pamokos. Nuotykių diena Wimbleball ežere. Patyrę vietiniai instruktoriai, aprūpinę šalmais ir pripučiamomis liemenėmis, padės dieną praleisti įspūdingai ir nepamirštamai. Plauksime, irkluosime, šaudysime iš lanko, kopsime... Romantiškas atsisveikinimas su stovykla.
Nakvynė stovykloje.

8 diena. Po pusryčių išvyksime į Londoną - vieną gražiausių ir didingiausių pasaulio miestų. Ekskursija pėsčiomis: Big Ben, Westminster, Trafalgar aikštė, Buckingham rūmai, St. Jame’sparkas, Nacionalinė galerija, Tower tvirtovė ir tiltas, Covent Gardens. Vakare Euro tuneliu vykstame į Callais. Kelionė per Vokietiją.

9 diena. Nakvynei atvykstame į Vokietijos-Lenkijos pasienį.
10 diena. Pusryčiai.Kelionė per Lenkiją. Vėlai vakare grįžimas į Lietuvą.

Į kelionės kainą įskaičiuota:
•Kelionė komfortabiliu autobusu (audio-video, WC, kondicionierius, karštas vanduo);
•3 tarpinės nakvynės su pusryčiais;
•5 nakvynės Anglijoje su 3 k. maitinimu, apgyvendinimo sąlygos pritaikytos jaunimui. Viešbutis įsikūręs nuostabiai gražioje vietoje (iki vandenyno 300 m.) Stovyklautojai apgyvendinami po 4 - 6 kambariuose;
•Lydintys vadovai iš Lietuvos;
•Ekskursinė programa;
•Sveikatos draudimas.

Į kelionės kaina neįskaičiuota:
•Nuotykių diena - 42 svarai;
•Mokami objektai nuo 40 svarų;
•16 anglų kalbos pamokų - 60 svarų;
•Asmeninės išlaidos.

Kelionės dokumentai:
•Asmens tapatybės kortelė / LR pasas;
•Tėvų sutikimas, leidžiantis vaikams vykti į užsienį, patvirtintas notaro;
•Stovyklos medicininė pažyma.

P.S. objektų lankymo tvarka, skaičius ir įėjimo bilietų kaina gali keistis;
 
INFORMACIJA IR KELIALAPIŲ UŽSAKYMAS el.p. stovyklos@zigzag.lt.
VILNIUJE, J. Basanavičiaus g. 30, tel. (5) 2397395, (600) 26762.
KAUNE, E. Ožeškienės g. 27, tel. (37) 407140, (600) 26763.
KLAIPĖDOJE, J. Janonio g. 16, tel. (46) 314672, (600) 26764.
ŠIAULIUOSE, Vytauto g. 90 - 19, tel. (41) 526455, (600) 26766.

Darbo laikas: I-V 9.00-18.00.

Edukacinė jaunimo stovykla
Edukacinė jaunimo stovykla
Edukacinė stovykla Anglijoje
Edukacinė stovykla Anglijoje
Londonas. Stovykla UK
Londonas. Stovykla UK