Tarptautinė stovykla Kroatijoje

Tarptautinė vasaros stovykla Kroatijoje prie Adrijos jūros

Stovyklos pamaina:
Stovyklos trukmė: 10 d.
Stovyklautojų amžius: 12-17 m.
Stovyklos kaina: 505 EUR
 
Liko tik 5 vietos!
 
Tai didžiausia Tarptautinė jaunimo stovykla Adrijos jūros regione, kuri gyvuoja jau 20 metų. Ji turi didelę patirtį ir puikų profesionalių mokytojų bei specialistų kolektyvą, darbui su vaikais net iš 35 šalių. Ši stovykla įsikūrusi lagūnoje labai gražioje vietoje Kroatijos saloje. Iš vienos pusės ją supa pušynas iš kitos - vienas iš švariausių jūros paplūdimių Kroatijoje. Teritorijoje yra viskas , kad vaikai galėtų puikiai ir turiningai praleisti laiką. Tarptautinėje stovykloje puiki galimybė susirasti naujų draugų iš viso pasaulio ir išmokti anglų kalbos bei patobulinti jau turimas žinias.

STOVYKLOS PROGRAMA

Tai didžiausia Tarptautinė jaunimo stovykla Adrijos jūros regione, kuri gyvuoja jau 20 metų. Ji turi didelę patirtį ir puikų profesionalių mokytojų bei specialistų kolektyvą, darbui su vaikais net iš 35 šalių. Ši stovykla įsikūrusi lagūnoje labai gražioje vietoje Kroatijos saloje. Iš vienos pusės ją supa pušynas iš kitos -vienas iš švariausių jūros paplūdimių Kroatijoje. Teritorijoje yra viskas , kad vaikai galėtų puikiai ir turiningai praleisti laiką. Tarptautinėje stovykloje puiki galimybė susirasti naujų draugų iš viso pasaulio ir išmokti anglų kalbos bei patobulinti jau turimas žinias.

1 diena. Anksti ryte išvykimas iš Lietuvos. Kelionė per Lenkiją, Čekiją su trumpais sustojimais poilsiui. Kelionės metu - įvairūs žaidimai, mįslės, susipažinimas. Nakvynė Čekijoje.

2 diena. Pusryčiai. Kelionė per Austriją. Atvykstame į Vieną - imperatoriškąjį prabangos ir elegancijos miestą. Apžvalginės ekskursijos metu aplankysime Imperijos simbolį - Habsburgų rūmus, Rotušę, Šv. Stepono katedrą - vieną didžiausių ir gražiausių Austrijos bažnyčių, garsiąją Vienos Operą, Nacionalinį teatrą, paminklą žymiausiai Imperatorienei Marijai Terezai, pasivaikščiosime nuostabiame miesto parke, kuriame yra paminklas valsų „karaliui" J. Štrausui.Kelionė per Austriją, Kroatiją. Vėlai vakare atvykimas nakvynei į nuostabiai gražų Kroatijos miestelį- Starigrad - Paklenica. Nakvynė apartamentuose.

3 diena. Pusryčiai. Išvykimas į Zadarą - seną Romos imperijos miestą. Ekskursinė programa: Forum aikštė, XII a. Šv. Anastasijos Katedra, Šv. Simono bažnyčia, Universitetas, jūros vargonai. Po pietų kėlimasis keltu į Kroatijos salą - mūsų stovyklą. Apgyvendinimas. Vakarienė ir nakvynė stovykloje.

4 - 7 diena. STOVYKLA. Galėsite puikiai praleisite laiką - vandens ir pramogų parke, jūros pramogų parke, ,,Extravaganza". Čia veiks įvairūs žaidimų kambariai, nuotykių parkai, picerija, 250 vietų restoranas, kompiuterių salė, 4 sporto aikštelės, mini golfai, paplūdimio diskoteka, stalo tenisas, šaudymai iš lanko. Kiekvieną vakarą vyks muzikos ir šokių vakarai, galėsite užsiimti vandens sportu, prižiūrimi instruktorių. Stovykloje yra organizuojami vakarėliai ir spektakliai paplūdimyje, bus renkami stovyklos karalius ir karalienė, organizuojamos iškylos paplūdimyje, karaokė pasirodymai, filmų festivaliai lauke bei daug kitų pramogų.

Sovykloje bus organizuojamos ekskursijos pagal pageidavimą:
Dubrovniką - vieną iš gražiausių Viduržemio jūros miestų.
Supetarą - didžiausią gyvenvietę Brač saloje.
Trogirą - Dalmatijos pakrantėje įsikūrusį viduramžių miestą.
Bol - patį seniausią miestą Brač salos pakrantėje.
Hvar - Kroatijos salą Ardrijos jūroje.

8 diena. Ryte po pusryčių išvykimas iš stovyklos. Kelionė per Kroatiją. Ekskursija į Plitvicos ežerų nacionalinį parką. Kur miškais apaugusiame slėnyje tyvuliuoja 16 didelių ir daug skaidrių ežerų, kuriuos jungia gausybė vandens krioklių - jų priskaičiuojama apie 90. Nepakartojama gamta, miškai bei kalnų oras, kerintis ežerų ir krioklių, gėlių, gyvūnų ir paukščių pasaulis susilieja į vieną nepakartojamą visumą, traukiančią turistus iš viso pasaulio.Vakare atvykimas į Budapeštą. Nakvynė viešbutyje.

9 diena. Pusryčiai. Ekskursija po Vengrijos sostinę Budapeštą: Didvyrių aikštė, Vainahunjadi pilis, Budos tvirtovė, Parlamento rūmai. Poilsis sečeni terminių maudyklių komplekse.Vakare išvykimas į namus. Naktis autobuse.

10 diena. Kelionė per Vengriją, Slovakiją, Lenkiją. Po pietų grįžimas į namus.
 
VIETA
Kroatija
 
APGYVENDINIMAS
Apgyvendinimas vasarnamiuose, kuriuos supa pušynai. Visada gaivus pušų ir jūros oras suteiks energijos ir geros nuotaikos. Kiekviename namelyje yra 4 kambariai po 4-6 lovas. Nameliuose yra 2 tualetai ir dušas.
 
MAITINIMAS
3 kartus per dieną (švediškas stalas).
 
Į STOVYKLOS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
- kelionė patogiu autobusu;
- lydinčių vadovų iš Lietuvos paslaugos;
- 3 tarpinės nakvynės su pusryčiais;
- 5 nakvynės stovykloje Kroatijoje su 3-jų kartų maitinimu;
- sveikatos draudimas;
- kelto paslaugos į stovyklą ir atgal;
- vietinių vadovų animatorių paslaugos;
- stovyklos programa;
- ekskursijos: Vienoje, Zadare, Budapešte.
 
Į STOVYKLOS KAINĄ NEĮSKAIČIUOTA:
- asmeninės išlaidos kelionės metu;
- papildomos ekskursijos (pagal pageidavimą) stovykloje;
- anglų kalbos pamokos. Iš viso 12 pamokų 40 EUR;
- mokamiems objektams ~ 25 EUR (plaukimas Dunojumi; Plitvicos ežerų nacionalinis parkas).
- papildomos ekslursijos stovykloje nuo 20 - 40 EUR.
 
PASTABOS:
- Kelionių agentūra "Zigzag Travel" parduoda kelialapį į stovyklą ir neatsako už programos pakeitimus bei kitas su stovyklos organizatoriumi susijusias funkcijas. Dėl paslaugos suteikimo visos pretenzijos pateikiamos stovyklos organizatoriui.
 

INFORMACIJA IR KELIALAPIŲ UŽSAKYMAS el.p. stovyklos@zigzag.lt:
VILNIUJE, J. Basanavičiaus g. 30, tel. (5) 2397395, (600) 26762.
KAUNE, E. Ožeškienės g. 27, tel. (37) 407140, (600) 26763.
KLAIPĖDOJE, J. Janonio g. 16, tel. (46) 314672, (600) 26764.
ŠIAULIUOSE, Vytauto g. 90 - 19, tel. (41) 526455, (600) 26766.

Darbo laikas: I-V 9.00-18.00.

Vaikų ir jaunimo edukacinė stovykla Kroatijoje
Vaikų ir jaunimo edukacinė stovykla Kroatijoje
Vaikų ir jaunimo edukacinė stovykla Kroatijoje
Vaikų ir jaunimo edukacinė stovykla Kroatijoje
Vaikų ir jaunimo edukacinė stovykla Kroatijoje
Vaikų ir jaunimo edukacinė stovykla Kroatijoje

Vasaros stovyklos Facebook
Vasaros stovyklos Facebook