PARKAI: Disneilendas ir Heidės parkas

DISNEILENDAS - HEIDĖS PARKAS

Kelionės data:
Kelionės trukmė: 6 d.
Kelionės kaina: nuo 292 EUR (324 EUR)
 
PRAMOGINĖ KELIONĖ VAIKAMS, JAUNIMUI IR SUAUGUSIEMS!
 
Disneilendo pasakos iliuzija + Paryžiaus šarmas + Heidės parko kvapą gniaužiantys atrakcionai = atostogų kokteilis „Superekstramotografusultrasiautulinga"! Visiems nuo 3 iki 93 metų! Jei norite džiaugtis kiekviena kelionės diena, kiekviena akimirka, būti pačiu savimi, drąsiai reikšti emocijas, šokti, dainuoti, šypsotis, - ši kelionė būtent jums! Jei norite grįžti vaikystėn ir patobulinti pasaulį, - ši kelionė būtent jums! Tai šou, nesibaigiantis spektaklis, malonumas kurti savo kasdienybės šventę.
 
DETALI KELIONĖS PROGRAMA
 
1 DIENA. Labai anksti ryte išvykstate iš Lietuvos. Kelionė per Lenkiją, Čekiją. Naujos pažintys, žaidimai, viktorinos. Vėlai vakare atvykstate į viešbutį Čekijoje. Nakvynė.

2 DIENA. Pusryčiai. Kelionė per Čekiją, Vokietiją, Prancūziją. Įdomios istorijos, konkursai, varžybos, prizai ir siurprizai. Vėlai vakare atvykstate į viešbutį prie Paryžiaus.

3 DIENA. Pusryčiai. Vykstate į Paryžių. Apžvalginė ekskursija autobusu ir pėsčiomis: Bastilijos aikštė su Liepos kolona ir Bastilijos Opera, Paryžiaus lopšys - Sitė sala su Dievo Motinos katedra, Panteonas, Santarvės aikštė, Eliziejaus laukai, Triumfo arka, prabangioji Ch. Garnier Opera, Fragonard kvepalų muziejus. Vakare plauksite *laivu Senos upe, klausysitės prancūziškų dainų, grožėsitės tikrai karališku miestu. Pasikelsite į Eifelio **bokštą ir iš aukštybių apžvelgsite Paryžių. Grįžtate į viešbutį. Nakvynė.

4 DIENA. Pusryčiai. Vykstate į *Disneilendo pramogų parką. DISNEILENDAS - įkūnyta Volto Disnėjaus svajonė. Vaikų rojus žemėje, kur viskas galima, skamba juokas, švyti šypsenos, daug žaidimų, karuselių, spalvingų grožybių... Ir visa tai skirta tau!
Ženkite pro vartus ir pažiūrėkite, kuo virto suaugusio žmogaus svajonė grįžti vaikystėn ir patobulinti Pasaulį. Pagrindinėje gatvėje puikuojasi Disnėjaus laikų ledainė, malūnininko užeiga, atvira saldumynų kepėjo virtuvė. Tik žingsnis į šoną - ir tu jau kitoje pasakų šalyje. Atversta milžiniška pasakų knyga kviečia į atrakcioną "Taikusis kruizas". Tai kelionė valtimi po žymiausių pasakų pasaulį. Tarp mažučių namelių, pilaičių ir sodų laksto gyvi triušiukai, o Ledo karalienės pilį ir vidurvasarį dengia sniegas. Dar žingsnis - ir tu jau kosminio laivo pilotas, bandantis išgelbėti planetą; povandenio laivo kapitonas, nardantis koralinių rifų labirintais; lenktynininkas, skriejantis greitkeliu Nr. 66. Įveiki baimes, dardėdamas traukinuku Didžiojo Griaustinio kalnais ir kanjonais, išrėki susikaupusį jaudulį, nusileidęs į 999 vaiduoklių pilies požemius...
Disneilendas - tai vieta, kur vaizduotė išskleidžia savo sparnus: mažiems ir dideliems, jauniems ir seniems - tai laimingiausia vieta žemėje! Kupini įspūdžių 21:00 val. išvykstate Vokietijos link. Saldus miegas garantuotas! Naktis autobuse.

5 DIENA. Ryte atvykatate į *HEIDĖS PARKĄ. Tai didžiausias šiaurės Vokietijos pramogų parkas: plotas 850 000 m². Populiariausias, nes jame gerai jaučiasi visi: nuo 3 iki 93 metų. Keliaudami per atskiras parko sritis, susipažįstate su visa Vokietija: žvejų kaimelis su senoviniais luotais ir darbo įrankiais; Bavarijos kraštovaizdis ir buities detalės, viduramžių inkvizicijos scenos, brolių Grimų pasakų gatvė. Visa tai pamatai žaisdamas ir pramogaudamas: sukdamasis kavos puodeliuose, plaustu leisdamasis nuo krioklių, lėkdamas traukinukais nuo kalnų ar laivinėmis sūpuoklėmis kildamas į dangų. Užsukę į Olandiją, plauksite gondolomis, grožėdamiesi malūnais ir klumpių dirbtuvėlėmis, Austrijos kaimelyje galėsite išbandyti bobslėjaus trasą, o Majų šventyklose pateksite į magijos ir burtų pasaulį. Adrenalino fanatikams parkas yra tikras atradimas. Štai jų atrakcionai: didžiausias Europoje medinis geležinkelis „Milžinas", nuo 60 m aukščio kalnų nešantis 120 km greičiu; siaubingas „Dykumų ralis", starto metu per 2, 4 sek. išvystantis 102 km greitį; „Limitas", per kelias sekundes įsukantis į kilpų labirintą; balso stygas draskantis „Klyksmas"; „Aštuonkojis" - visiškai naujos generacijos atrakcionas, europinė naujiena ir Heidės parko pasididžiavimas. Net 2014-tųjų metų naujiena - „Transilvanijos" šalyje išaugęs atrakcionas „Demonų skrydis" skirtas tik stiprių nervų žmonėms! Važiuojam išbandyti! Vakare išvykstate Lenkijos link. Nakvynė viešbutyje Lenkijoje.

6 DIENA. Pusryčiai. Kelionė per Lenkiją. Vėlai vakare - naktį grįžtate į Lietuvą. 
 
Į KELIONĖS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
• Kelionė autobusu.
• 4 nakvynės su pusryčiais viešbučiuose.
• Ekskursinė programa.
• Kelionės vadovo - gido paslaugos.
• Kelionės dokumentų sutvarkymas.
 
Į KELIONĖS KAINĄ NEĮSKAIČIUOTA:
• (*) - Mokami objektai. Grupinės kainos už visus (*) pažymėtus mokamus objektus: apie 99 EUR suaugusiems, apie 85 EUR vaikams iki 12 m.
• (**) Į Eifelio bokštą turistai keliasi individualiai. Bilieto kaina:III aukštas -17 Eur suaugusiam, 14,50 Eur jaunimui nuo 12 iki 24m.; 8 EUR; vaikams 4-11 m. II aukštas - 11 Eur suaugusiam, 8,50 Eur jaunimui nuo 12 iki 24m.; 4 EUR; vaikams 4-11 m.
• Medicininių išlaidų draudimas užsienyje.
• Priemoka už vienvietį kambarį (neatsiradus su kuo apgyvendinti) - 61 EUR.
 
PASTABOS:
• Išvykimas iš Vilniaus, Kauno, Alytaus.
• Objektų skaičius, lankymo tvarka ir įėjimo bilietų kaina gali kisti.
• Į kelionę būtina pasiimti galiojančią asmens tapatybės kortelę arba pasą.
• Vairuotojų darbo ir poilsio režimą nustato ES reglamentas.
 
INFORMACIJA IR KELIALAPIŲ UŽSAKYMAS:
VILNIUJE, J. Basanavičiaus g. 30, tel. (5) 2397395, (600) 26762, el. p. info@zigzag.lt.
KAUNE, E. Ožeškienės g. 27, tel. (37) 407140, (600) 26763, el. p. kaunas@zigzag.lt.
KLAIPĖDOJE, J. Janonio g. 16, tel. (46) 314672, (600) 26764, el. p. klaipeda@zigzag.lt.
ŠIAULIUOSE, Vytauto g. 90 - 19, tel. (41) 526455, (600) 26766, el. p. siauliai@zigzag.lt.

Darbo laikas: I-V 9.00-18.00.

Disneilendas, Paryžius
Disneilendas, Paryžius
Disneilendas, Prancūzija
Disneilendas, Prancūzija
Heidės parkas Vokietijoje
Heidės parkas Vokietijoje

Vasaros stovyklos Facebook
Vasaros stovyklos Facebook