Stovykla "Top Fun"

Kūrybinė vaikų vasaros stovykla TOP FUN Kaišiadorių r.

Vaikų vasaros stovykla "Top Fun"
Vaikų vasaros stovykla "Top Fun"
Vaikų vasaros stovykla "Top Fun" Kaišiadorių r.
Vaikų vasaros stovykla "Top Fun" Kaišiadorių r.
Vaikų stovykla "Top Fun" Kaišiadorių r.
Vaikų stovykla "Top Fun" Kaišiadorių r.

Stovyklos pamainos:
Stovyklos trukmė: 6 d.
Stovyklautojų amžius: 6-14 m.
Stovyklos kaina: 210 EUR
 
STOVYKLOS PROGRAMA*
 
Pirmoji diena
Atvykimas. Susipažinimas. Programos ir taisyklių pristatymas. Maudynės, pramogos lauke, žaidimai. Susipažinimo vakarėlis.

Antroji diena
Prasideda rungtys, meniniai užsiėmimai, vaikai renka taškus, kurie bus suskaičiuoti stovyklos pabaigoje. Užsiėmimų metu vaikai mokomi šokių, dainavimo ir aktorinio meistriškumo paslapčių, į stovyklą atvyksta vienas iš žinomų mokytojų profesionalų – Deividas Meškauskas, Lukas Pačkauskas, Ineta Stasiulytė, Ingrida Žiliūtė, Paulius Šinkūnas, Cololo, X faktoriaus dalyviai ar kitas žinomas Lietuvos žmogus. Filmų vakaras.

Trečioji diena
Stovyklautojus aplanko žymus žmogus, atvyksta vienas iš žinomų mokytojų profesionalų – Deividas Meškauskas, Lukas Pačkauskas, Ineta Stasiulytė, Ingrida Žiliūtė, Paulius Šinkūnas, Cololo, X faktoriaus dalyviai ar kitas žinomas Lietuvos žmogus. Vyksta diskusijos, poklabiai, atliekamos tam tikros kūrybinės užduotys ir rungtys, karaoke vakarėlis.

Ketvirtoji diena
Vaikai rungtyniauja, žaidžia, renka taškus savo komandai. Užsiėmimų metu vaikai mokomi šokių, dainavimo ir aktorinio meistriškumo paslapčių, į stovyklą atvyksta vienas iš žinomų mokytojų profesionalų – Deividas Meškauskas, Lukas Pačkauskas, Ineta Stasiulytė, Ingrida Žiliūtė, Paulius Šinkūnas, Cololo, X faktoriaus dalyviai ar kitas žinomas Lietuvos žmogus. Vakare rodomas filmas.

Penktoji diena
Fizinės ir protinės rungtys, žaidimai, protų mūšiai. Užsiėmimų metu vaikai mokomi šokių, dainavimo ir aktorinio meistriškumo paslapčių. Vaikus aplanko savigynos klubo GINTIS treneriai, kurie pasakoja vaikams apie savigyną ir jos svarbą, moko savigynos meno. Mokymai vyksta linksmo žaidimo forma. Vakare – karaoke arba šokiai.

Šeštoji diena
Ruošiamės vakariniam koncertui ir pasirodymams, į kuriuos pakviesti ir vaikų tėveliai. Sumuojami komandų surinkti taškai. Vakare baigiamasis stovyklos koncertas, geriausiųjų apdovanojimai bei tortas. Išvykimas.
*Stovyklos programa gali keistis.
 
DIENOTVARKĖ

09:00 – 10:00 Mankšta
10:00 – 11:00 Pusryčiai
11:00 – 13:00 Kūrybinė veikla, laisvas laikas
13:00 – 14:00 Pietūs
14:00 – 16:00 Rungtys, komandinis darbas, stovyklos svečiai ir užsiėmimai
16:00 – 17:00 Pavakariai
17:00 – 19:00 Žaidimai ir laisvas laikas
19:00 – 20:00 Vakarienė
20:00 – 23:00 Kino ir karaoke vakarai, žaidimai, šokiai
23:00 – 09:00 Miego metas
 
STOVYKLOS MOKYTOJAI-VADOVAI
Stovyklos vadovai ir personalas – jauni, liksmi, atsakingi žmonės, turintys "stovyklinės" patirties, pilni noro bendrauti su vaikais. Jų pagrindinė užduotis – draugauti, bendrauti ir saugoti vaikus stovyklos metu. Taip pat rūpintis jų laisvalaikiu, užsiėmimais, rungtimis bei pasirodymų ruošimu.
 
Pagrindiniai Top Fun vasaros stovyklų mokytojai:
Lukas Pačkauskas - vienas iš Top Fun Akademijos įkūrėjų, dainų autorius ir atlikėjas, grupės "Kastaneda" narys. Top Fun stovyklos himno autorius.
Deividas Meškauskas - pramoginių šokių mokytojas ir šokėjas, įvairių konkursų laureatas, projekto "Šok su manimi" nugalėtojas ir dalyvis bei choreografas.
Ingrida Žiliūtė - dainavimo bei miuziklo mokytoja, Lietuvos miuziklų aktorė ir dainininkė, muzikinių projektų "Žvaigždžių vartai", "Chorų karai" bei dainų konkurso "Eurovizija 2008" dalyvė, įvairių miuziklų ir roko operų atlikėja, popmuzikos ir džiazo festivalių laimėtoja, merginų grupės "Kas jos tokios?"narė. Sukūrė vaidmenis lietuviškuose miuzikluose "Kuprelis", "Mirtinas bučinys" ir kt.
Paulius Šinkūnas - Show Dance, TV Style Dance ir Street dance mokytojas ir profesionalus šokėjas, choreografas, 2009 metų laidos "Lietuvos talentai" finalininkas, Vilniaus šokių studijos "Todes" koncertinės trupės narys, muzikinių ir šokių TV projektų choreografas;
Ineta Stasiulytė - aktorė;
Cololo - humoristas, vaikų numylėtinis.
 
VIETA
"Roko Sodyba", Stasiūnų k., Kaišiadorių r.
 
APGYVENDINIMAS
Daugiausiai dviviečiai kambariai su visais patogumais.
 
MAITINIMAS
4 kartus per dieną.

Į STOVYKLOS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
- apgyvendinimas kambariuose,
- patogumai,
- maitinimas,
- poilsio bei pramogų programa,
- draudimas.

PASTABOS:
- Stovyklos programa gali keistis.
- Vaikų atvežimas iki stovyklos neorganizuojamas.
- Stovyklautojams būtina turėti medicininę pažymą (forma 079/a).
- Kelionių agentūra "Zigzag Travel" parduoda kelialapį į stovyklą ir neatsako už programos pakeitimus bei kitas su stovyklos organizatoriumi susijusias funkcijas. Dėl paslaugos suteikimo visos pretenzijos pateikiamos stovyklos organizatoriui.
 
STOVYKLOS FOTOGALERIJA ir ATSILIEPIMAI: 2012-2013 m., 2014-2015 m.
 
INFORMACIJA IR KELIALAPIŲ UŽSAKYMAS el.p. stovyklos@zigzag.lt.
VILNIUJE, J. Basanavičiaus g. 30, tel. (5) 2397395, (600) 26762.
KAUNE, E. Ožeškienės g. 27, tel. (37) 407140, (600) 26763.
KLAIPĖDOJE, J. Janonio g. 16, tel. (46) 314672, (600) 26764.
ŠIAULIUOSE, Vytauto g. 90 - 19, tel. (41) 526455, (600) 26766.

Darbo laikas: I-V 9.00-18.00.

Vasaros stovyklos Facebook
Vasaros stovyklos Facebook