Stovykla "iCamp Lithuania"

Tarptautinė anglų kalbos vasaros stovykla ICAMP LITHUANIA Vilniuje ir Palangoje

Stovyklos pamainos:
Stovyklos trukmė: 14 d./10 d.
Stovyklautojų amžius: 7-16 m.
Stovyklos kaina: 750 EUR (su nakvyne), nuo 450 EUR (dienos stovykla), 750 EUR (Vilniuje, su nakvyne)
 
"iCamp Lithuania" vasaros stovykla vaikams – tai ne tik smagiai, bet ir naudingai praleistas laikas.
 
STOVYKLOS PROGRAMA
 
Programa anglų kalba „Go Green“ 7-12 metų vaikams
Stovyklos programa skatina supratingumą apie aplinkosaugą ir ekologiją. Kuo anksčiau vaikai išmoks rūšiuoti, sužinos, kaip kyla tarša, kodėl gresia pasaulinis atšilimas ir kas yra aplinkos tausojimas, tuo lengviau įpras mylėti ir rūpinti gamta. Stovyklos metu diskutuosime, mokysimės ir aiškinsimės, kaip galima gyventi sveikiau, mažiau teršti gamtą ir labiau saugoti mūsų planetą. Susitikimuose su svečiais diskutuosime apie pasaulinį atšilimą, ragausime ekologiškus produktus, iš specialistų sužinosime kaip galime būti draugiški mus supančiai aplinkai ir kursime „žalius“ projektus stovykloje ir už jos ribų.

Programa anglų kalba „Critical Thinking“ 13-16 metų moksleiviams
Ši programa skirta vyresniesiems stovyklos dalyviams ir jos pagrindinė tema - kritinio mąstymo vystymas. Anglų kalba mokysimės viešai kalbėti, nuosekliai ir aiškiai reikšti savo mintis, dirbti komandoje ir kaip tapti tikrais lyderiais. Tai yra būtinos savybės šiuolaikiniame ir greitai besikeičiančiame pasaulyje, kuriame moksleiviai turi mokėti vertinti didžiulius informacijos kiekius, naujas idėjas, taikyti žinias ir spręsti netradicines problemas. Tinkamas kritinis mąstymas reiškia gebėjimą spręsti problemas, būti lanksčiam, kūrybiškam ir novatoriškam, galvoti apie mąstymą, gebėjimą surinkti ir perduoti informaciją bei tinkamai išreikšti nuomonę ir jausmus. Dėl to stovyklautojų laukia įdomios pamokos, susitikimai su tikrais lyderiais, grupiniai projektai, bei diskusijos. Taip pat nepamiršime ir pramogų - kiekvienas galės pasirinkti kaip nori leisti aktyvų laisvalaikį: užsiimti menine veikla, sportuoti ar išmokti šokti.
 
Stovyklos programa:
- Rytą pradėsime nuo mankštos bei sveikos gyvensenos pamokų, kuriomis ne tik teoriškai, bet ir praktiškai įrodysime judėjimo, sveikos mitybos bei pozityvaus mąstymo galią.
- Pasikrovę energijos bei motyvacijos visai dienai, stovyklos dalyviai mokosi anglų kalbos.
- Popiet, vaikai dalyvauja sportinėje ir kūrybinėje veikloje. Viskas vyksta anglų kalba (ETOS (English Through Other Subjects) – kitų dalykų mokymas anglų kalba).
- Po vakarienės laukia įvairūs laisvalaikio bei kūrybiniai užsiėmimai.
- Savaitgaliais stovyklos dalyviai vyksta į ekskursijas ar pramogų parkus. Dienos stovyklos dalyviai taip pat gali dalyvauti savaitgalio programoje už papildomą kainą.

Akademinė programa:
- Dalyviai skirstomi į grupes pagal anglų kalbos lygį, kuris nustatomas testu pirmąją stovyklos dieną. Per dieną moksleviai turės:
RYTAIS: 3 akad. val. bendrosios anglų kalbos klasėje. Pamokų tikslas - patobulinti gramatikos, žodyno, skaitymo, klausymo, supratimo bei tarimo įgūdžius, paskatinti pasitikėjimą savo jėgomis bendraujant anglų kalba. Bendra anglų kalbos kurso trukmė - 30 akademinių valandų;
DIENOMIS: 2 val. anglų kalbos mokymosi įvairių kūrybinių užsiėmimų metu, kuomet anglų kalbos žinios tobulinamos specifiniame kontekste: sportas, muzika, šokiai, dailė, kulinarija ir kt.
 
Laisvalaikio programa:
VAKARAIS: šokiai, karaokė, kvizai, filmų vakarai, talentų šou, kuriuose savo programą pristato ir moksleiviai, ir stovyklos koordinatoriai bei dėstytojai;
SAVAITGALIAIS: Visos dienos ekskursijos po Vilnių ir Trakus bei Klaipėdą. Išvykos dviračiais po Verkių regioninį parką bei Baltijos pajūrį. Apsilankymai „Vichy“ vandens parke, „UNO“ pramogų parke, „Skypark" batutų parke, dinozaurų parke bei Klaipėdos delfinariume.

APGYVENDINIMAS
Vilniaus senamiestyje hostelyje (4-viečiai, 6-viečiai kambariai), o Palangos centre – viloje, vos keli šimtai metrų nuo jūros.

MAITINIMAS
Maitinimas vyks 4 kartus per dieną.
 
VADOVAI
Suburta entuziastingų vadovų komanda, kuri ne tik užtikrins aukštą kalbos mokymo kokybę. Vadovai turi 3 metų darbo patirtį Šveicarijos stovyklose.
 
Į STOVYKLOS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
- Stovykla su nakvyne: 14-os dienų programa, anglų kalbos kursai, maitinimas, sporto ir menų užsiėmimai, sveikos gyvensenos pamokos, laisvalaikio programa, sertifikatas, priežiūra 24/7, apgyvendinimas, transportas, ekskursijos, draudimas.
- Dienos stovykla: 10-ies dienų programa, anglų kalbos kursai, maitinimas, sporto ir menų užsiėmimai, sveikos gyvensenos pamokos, laisvalaikio programa, sertifikatas, profesionali priežiūra, draudimas.
 
PASTABOS:
- Turėti asmeninėms išlaidoms pinigų.
- Vaikų atvežimas iki stovyklos neorganizuojamas.
- Stovyklautojams būtina turėti medicininę pažymą (forma 079/a).
- Kelionių agentūra "Zigzag Travel" parduoda kelialapį į stovyklą ir neatsako už programos pakeitimus bei kitas su stovyklos organizatoriumi susijusias funkcijas. Dėl paslaugos suteikimo visos pretenzijos pateikiamos stovyklos organizatoriui.
 

INFORMACIJA IR KELIALAPIŲ UŽSAKYMAS el.p. stovyklos@zigzag.lt.
VILNIUJE, J. Basanavičiaus g. 30, tel. (5) 2397395, (600) 26762.
KAUNE, E. Ožeškienės g. 27, tel. (37) 407140, (600) 26763.
KLAIPĖDOJE, J. Janonio g. 16, tel. (46) 314672, (600) 26764.
ŠIAULIUOSE, Vytauto g. 90 - 19, tel. (41) 526455, (600) 26766.

Darbo laikas: I-V 9.00-18.00.

Anglų k. stovykla "iCamp Lithuania"
Anglų k. stovykla "iCamp Lithuania"
Tarptautinė anglų kalbos ir aktyvaus poilsio vasaros dienos stovykla iCamp Lithuania Vilniuje ir Palangoje
Tarptautinė anglų kalbos ir aktyvaus poilsio vasaros dienos stovykla iCamp Lithuania Vilniuje ir Palangoje
Tarptautinė anglų kalbos ir aktyvaus poilsio vasaros dienos stovykla iCamp Lithuania Vilniuje ir Palangoje
Tarptautinė anglų kalbos ir aktyvaus poilsio vasaros dienos stovykla iCamp Lithuania Vilniuje ir Palangoje

Vasaros stovyklos Facebook
Vasaros stovyklos Facebook