Stovykla "7 šokių dienos"

Vaikų ir jaunimo vasaros šokių ir pramogų stovykla 7 ŠOKIŲ DIENOS Trakų r.

Vaikų ir jaunimo šokių stovykla
Vaikų ir jaunimo šokių stovykla
Šokių ir pramogų vasaros stovykla
Šokių ir pramogų vasaros stovykla
Šokių stovykla Trakų r.
Šokių stovykla Trakų r.

Stovyklos pamaina: 07.09 – 07.15 ir 07.30 – 08.05 (nėra vietų)
Stovyklos trukmė: 7 d.
Stovyklautojų amžius: 7-16 m.
Stovyklos kaina: 175 EUR

Vasaros stovykla „7 ŠOKIŲ DIENOS “ – tai šokių, sporto, pramogų ir poilsio stovykla skirta 7 – 16 metų vaikams ir paaugliams mėgstantiems aktyviai leisti laisvalaikį gražios gamtos apsuptyje.

Tai viena populiariausių stovyklų Lietuvoje, sulaukusi didelio susidomėjimo ne tik iš Lietuvoje, bet ir iš užsienyje gyvenančių vaikų (Anglijos, Airijos, Vokietijos, Švedijos, Norvegijos, Maljorkos, net Kinijos ir JAV).

Jau šeštus metus iš eilės kviečiame vaikus ir paauglius praleisti įsimintiną vasarą drauge su tarptautinę patirtį turinčiais vadovais – šokių mokytojais – animatoriais, kurių programa paremta užsienio stovyklų pagrindu. Stovyklos programa kasmet yra tobulinama ir atnaujinama, todėl sulaukiame vaikų, kurie nuolatos pas mus sugrįžta.

Šių metų stovyklos programa yra ypatinga tuo, kad vaikams bus siūlomos pramogos su galimybe pasirinkti vieną ar kitą užsiėmimą pagal jų pomėgį, todėl nesvarbu ar vaikas pradedantysis, pažengęs, ar išvis niekad nešokęs –užsiėmių ir pramogų jam netrūks! Taip pat, stovyklą aplankys ypatingi svečiai, kurie suteiks stovyklautojams dar daugiau įspūdžių ir teigiamų emocijų, o profesionalus fotografas ir video operatorius užfiksuos gražiausiais stovyklos akimirkas.

Stovyklos metu skatiname vaikų fizinį aktyvumą: vaikai supažindinami su populiariausiais visame pasaulyje šokių stiliais, vaidybos, teatro ypatybėmis, menine – kūrybine veikla bei įvairiomis sporto šakomis. Taip pat šokių, vaidybos ir meno užduočių metu vystysime vaikų kūrybinį potencialą ir skatinsime jų meninę saviraišką. Vaikai turės galimybę pramogauti gamtoje, maudytis, plaukioti valtimis ir žaisti sporto aikštelėse. Vaikai dalyvaus komandinėse rungtyse, varžybose ir viktorinose, kurių metu kiekvienas iš jų patirs bendravimo ir bendradarbiavimo džiaugsmą. Visų rungčių rezultatai bus sumuojami ir paskutinę dieną vyks komandų apdovanojimai. Vakaro programoje vaikų laukia teminiai vakarėliai su smagiais šokiais, nuotaikingais pasirodymais, įdomiais konkursais, žaidimais ir diskotekomis, todėl stovyklautojams netruks linksmybių, juoko ir siurprizų. Jūs net neįsivaizduojate, kiek daug staigmenų Jūsų laukia!!!
 
STOVYKLOS PROGRAMA
Kiekvienos dienos programa vykdoma pagal iš anksto sudarytą planą ir parengtą programą.
9.00 – Mankšta
9.30 – Pusryčiai
10.00 – Kūrybinės dirbtuvės / vaidybos užsiėmimas
11.00 – Šokių užsiėmimas arba kitas siūlomas vadovų užsiėmimas
12.00 – Pramogos gamtoje (maudynės, plaukiojimas valtimis, pramogos sporto aikštelėse: tinklinis ant smėlio, krepšinis, futbolas, lauko šachmatai, supynės, dartai, pažintinė išvyka į mišką ir pan.)
13.00 – Pietūs
14.00 – Laisvas laikas
15.00 – Šokių užsiėmimas arba kitas siūlomas vadovų užsiėmimas
16.00 – Aktyvūs žaidimai ir varžybos: žaidimai gryname ore, komandinės rungtys, estafetės, viktorinos.
17.00 – Pavakariai
18.00 – Šokių užsiėmimas arba kitas siūlomas vadovų užsiėmimas
19.00 – Vakarienė
20.30 – Vakaro programa. Teminiai vakarėliai (pasaulio tautos, Hawaii night, Venecijos karnavalas, Karibų pirtai ir kt.), diskoteka "Happy Disco", didieji šou pasirodymai (šokiai ir vaidinimas: eurovizijos konkursas, muzikinė kaukė, talentų ringas), grožio konkursas, linksmi žaidimai ir viktorinos, filmų peržiūra apie šokius, šokių čempionatas, šokių kovos, aukcionas, biliardas, pirtis, vakaronės prie laužo. Apdovanojimai, prizai, diplomai, sertifikatai, padėkos bei daug kitų pramogų! :)
23.00 – Miegas

VADOVAI
Stovyklos komandos nariai - tarptautinę patirtį turintys vadovai - šokių mokytojai -animatoriai įvairiose srityse: šokiai, sportas, vaidyba, renginių organizavimas. Studijų ir darbo metu vadovai įgyjo pedagogikos ir psichologijos žinių, įgūdžių ir patirties, todėl puikiai išmano darbą su vaikais. Nuolatos tobulindami savo profesinę kompetenciją vadovai dirba ugdymo įstaigose, stovyklose, gilina žinias tarptautinio lygio choreografų – trenerių seminaruose, mokymuose ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Taip pat dalyvauja įvairiuose renginiuose, šokių čempionatuose, spektakliuose, TV projektuose ir t.t.. Visi stovyklos vadovai baigė pirmosios pagalbos kursus, todėl galės užtikrinti stovyklautojų saugumą bei suteikti pirmąją pagalbą.

APGYVENDINIMAS
Vasaros šokių ir pramogų stovykla "7 šokių dienos" vyksta kaimo turizmo sodyboje, įsikūrusioje Nečiūnų ežero vaizdingoje pakrantėje šalia Aukštadvario regioninio parko. Sodyba pritaikyta vaikų vasaros stovykloms. Sodyboje yra jaukūs 4 – 5 – 6 – 7 vietų kambariai su atskirais dušais ir WC, stilingai įrengta pokylių ir šokių salė su garso ir šviesos įranga, biliardu bei TV. Sodybos teritorijoje yra įvairių pramogų aktyviam poilsiui: tinklinis ant smėlio, krepšinio aikštelė, futbolo aikštelė, šachmatų aikštelė, vaikų žaidimų aikštelė, valtys ir pirtis.

MAITINIMAS
- 4 kartus per dieną (pusryčiai, pietūs, pavakariai, vakarienė). Maistas gaminamas vietoje, todėl jis yra šviežias ir skanus.

SAUGUMAS
- Visi vadovai baigė pirmosios pagalbos kursus;
- Stovyklautojai bus draudžiami nuo nelaimingų atsitikimų AB "Lietuvos draudimas";
- Ežere maudytis leidžiama tik su vadovų priežiūra;
- Stovyklavietė yra nuošalioje vietoje.

Į STOVYKLOS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
- Programa užsienio stovyklų pagrindu;
- Populiariausi šokių stiliai kasdien: Street dance (Hip hop, House, Break dance), Lotynų Amerikos šokiai (Cha cha cha, Salsa, Jive), Charakteriniai šokiai (kitų pasaulio tautų), Klasikinis šokis, Zumba ir kt.;
- Apgyvendinimas jaukiuose kambariuose su visais patogumais;
- Maitinimas (4 kartus per dieną: pusryčiai, pietūs, pavakariai, vakarienė);
- Nuolatinė vadovų priežiūra ir jų edukacinė veikla;
- Ypatingi stovyklos svečiai ir jų edukacinė veikla;
- Pramogos: Xbox 360 Kinect, pirtis, biliardas, sporto aikštelės ir kt.;
- Profesionalaus fotografo paslaugos ir nuotraukos iš stovyklos veiklos;
- Draudimas nuo nelaimingų atsitikimų - AB "Lietuvos draudimas";
- Apdovanojimai, prizai, diplomai, sertifikatai, stovyklos dovanėlės ir gimtadienio tortas
PASTABOS:
- Vaikų atvežimas iki stovyklos neorganizuojamas;
- Stovykla skirta visiems nepriklausomai nuo šokių patirties;
- Stovyklos organizatoriai pasilieka teisę keisti stovyklos programą dėl nepalankių programos vykdymui oro sąlygų arba atsitikus force majeure;
- Stovyklautojams būtina turėti medicininę pažymą (forma 079/A arba 027-1/A);
- Kelionių agentūra "Zigzag Travel" parduoda kelialapį į stovyklą ir neatsako už programos pakeitimus bei kitas su stovyklos organizatoriumi susijusias funkcijas. Dėl paslaugos suteikimo visos pretenzijos pateikiamos stovyklos organizatoriui.
 

INFORMACIJA IR KELIALAPIŲ UŽSAKYMAS el.p. stovyklos@zigzag.lt.
VILNIUJE, J. Basanavičiaus g. 30, tel. (5) 2397395, (600) 26762.
KAUNE, E. Ožeškienės g. 27, tel. (37) 407140, (600) 26763.
KLAIPĖDOJE, J. Janonio g. 16, tel. (46) 314672, (600) 26764.
ŠIAULIUOSE, Vytauto g. 90 - 19, tel. (41) 526455, (600) 26766.

Darbo laikas: I-V 9.00-18.00.

Vasaros stovyklos Facebook
Vasaros stovyklos Facebook