PARKAI: Italijos pramogų parkai

ITALIJOS PRAMOGŲ PARKAI

Kelionės trukmė: 6 d.
Kelionės datos:
Kelionės kaina: nuo 314 EUR (349 EUR)
 
Akcija 2+1! Keliaujant trise su vaiku iki 12 metų – vaikas keliauja nemokamai.
 
PRAMOGINĖ KELIONĖ VAIKAMS, JAUNIMUI IR SUAUGUSIEMS!

1 diena Anksti ryte išvykstame iš Lietuvos. Kelionė per Lenkiją, Čekiją. Vakare atvykstame į viešbutį Čekijoje. Nakvynė.

2 diena Pusryčiai. Kelionė per Čekiją, Austriją. Aplankome miniatiūrų parką „Minimundus“*. Pamatysite pasaulį, kurį pristato 150 žymiausių statinių, laivų, traukinių, skulptūrų kopijos: Paryžiaus Eifelio bokštas, Tadžmahalas, Romos Šv. Petro bazilika, Didžioji kinų siena ir kt. Kelionė per Austriją, Italiją. Nakvynė viešbutyje prie Vičencos.

3 diena Pusryčiai. Vykstame į didžiausią Italijoje atrakcionų parką Gardalendą*, kuris yra trečias pagal populiarumą pramogų parkas visoje Europoje. Parko takelius puošia pasakiškų gėlių jūra ir egzotiškų sodinukų labirintai. Išpuoselėtas parkas suskirstytas į temines zonas, kurios kuria atskirų magiškų pasaulių nuotaikas. Adrenalino mėgėjai čia galės išbandyti net 7 ekstremalius ir 27 paprastesnius atrakcionus. „Adrenalino šalyje" skriesite kvapą gniaužiančiais „Stebuklingais kalneliais“ ir viršgarsiniu lėktuvu „Mėlynasis Tornadas“, galingos gravitacinės traukos dėka pateksite į „Juodąją skylę“, o „Magijos namuose“ Jūsų laukia iliuzijos, suteiksiančios galimybę į pasaulį pažvelgti kitomis akimis. Braudamiesi per pavojingas džiungles, plauksite mistiška Kambodžos upe ir patirsite daugybę nuotykių, faraono lobių ieškosite Abu Simbel šventykloje, o plaukiant korsarų laivu, Jus gąsdins iš jūros gelmių iškylantys milžiniški kalmarai ir medūzos. Tiems, kas ieško ramesnio laisvalaikio praleidimo, Gardalendo atrakcionų parkas gali siūlyti daugybę kitų pramogų: čia veikia 4D kino teatras, scenose vyksta animaciniai pasirodymai. Taip pat galėsite apsilankyti įspūdingame Gardalendo akvariume, kuriame gyvena daugiau kaip 100 rūšių povandeninio pasaulio gyventojų. Čia išvysite įvairias spalvingas žuvytes, galėsite pakeliauti stikliniu povandeniniu tuneliu, pačiupinėti ryklio kiaušinį ar susipažinti su gėlavandenių vėžlių gyvenimu. Vakarop atvykstame į Veroną. Turistus žavi Veronos senamiestis – siauros ir tiesios gatvės, viduramžiais susiformavusios aikštės, puoštos kolonomis ir fontanais. Ekskursija po miestą: pirmame amžiuje pastatytas Arenos amfiteatras*, Erbės aikštė - buvęs antikinis forumas, Šv. Morkaus kolona, Sinjorijos aikštė ir Džiuljetos namas*. Nakvynė viešbutyje prie Bolonijos.

4 diena Pusryčiai. Vykstame į Mirabilandijos pramogų parką*. Čia galėsite išbandyti 80 m aukščio katapultą, „Majų mieste” pasivažinėti aštriausiu parko atrakcionu - besirangančia gyvate „Katunu“, pasimėgauti nuotaikingais vandens atrakcionais, „Ratatongoje“ laivu nuplaukti į Velykų salą, vandens patrankomis kautis su priešais, savo kailiu patirti žemės drebėjimą ir vulkano išsiveržimą, plaukti plaustais Rio Bravo upe bei pasinerti į Niagaros bangą, kuri užlieja nusileidus nuo 25 m aukščio krioklio. Taip pat neišdildomų įspūdžių patirsite apsilankę protingojo liūto Makso karalystėje, o patekę į milžiniško skeleto rankas nukeliausite net į pragarą. Atrakcionas „Columbia“ pakels į dangų taip aukštai, jog atrodys, kad galite rankomis paliesti debesis, o patekę į dinozaurų pasaulį „Dinoland“ tapsite tikrais tyrinėtojais, galėsite pažinti Tiranozaurus, Velociraptorius ir net papietauti Pterodaktilio lizde. Taip pat Jūsų laukia įvairūs šou: kaskadininkų pasirodymai, „Policijos akademijos“ šou, nardytojų rizikingi triukai bei klounų ir šokėjų šėlionės. Nenorintys vykti į pramogų parką, dieną galės praleisti pajūrio kurorte prie Adrijos jūros. Vykstame į Ferarą. Pažintis su UNESCO saugomu senamiesčiu, kurį juosia 9 km ilgio gynybinė siena. Ekskursijos metu pamatysite kunigaikščių d‘Este pilį, rotušę, XII a. Šv. Jurgio bažnyčią, nuostabius renesanso rūmus. Nakvynė viešbutyje prie Paduvos.

5 diena Pusryčiai. Vykstame į Veneciją. Atvykus, plaukiame laivu* iki Šv. Morkaus aikštės. Aplankysime Šv. Morkaus aikštę ir Baziliką* su auksiniu altoriumi ir arklių galerija*, Dožų rūmus, Rialto tiltą, nuo kurio atsiveria puikūs Didžiojo kanalo vaizdai ir Atodūsių tiltą, kuris buvo pastatytas, kad iš Dožų rūmų būtų galima patekti į kalėjimą. Laisvu laiku siūlome pasikelti į 100 m aukščio varpinę*, pasivaikščioti siauromis gatvelėmis, aplankyti žymiausias Venecijos bažnyčias ar paplaukioti gondolomis* Venecijos kanalais. Vykstame į Čekiją. Kelionė per Italiją, Austriją. Nakvynė viešbutyje Čekijoje.

6 diena Pusryčiai. Kelionė per Čekiją, Lenkiją. Vėlai vakare grįžtame į Lietuvą.

Į KELIONĖS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
- kelionė autobusu,
- 5 nakvynės su pusryčiais viešbučiuose,
- kelionės vadovo paslaugos,
- ekskursinė programa,
- kelionės dokumentų sutvarkymas.

Į KELIONĖS KAINĄ NEĮSKAIČIUOTA:
(*) - bilietai į mokamus objektus ~ 100 EUR;
- medicininių išlaidų draudimas kelionės metu.

PASTABOS
- objektų lankymo tvarka, skaičius ir įėjimo bilietų kaina gali keistis;
- muziejuose ir kituose mokamuose objektuose, kelionės vadovas ekskursijų neveda;
 
INFORMACIJA IR KELIALAPIŲ UŽSAKYMAS:
VILNIUJE, J. Basanavičiaus g. 30, tel. (5) 2397395, (600) 26762, el. p. info@zigzag.lt.
KAUNE, E. Ožeškienės g. 27, tel. (37) 407140, (600) 26763, el. p. kaunas@zigzag.lt.
KLAIPĖDOJE, J. Janonio g. 16, tel. (46) 314672, (600) 26764, el. p. klaipeda@zigzag.lt.
ŠIAULIUOSE, Vytauto g. 90 - 19, tel. (41) 526455, (600) 26766, el. p. siauliai@zigzag.lt.

Darbo laikas: I-V 9.00-18.00.

Venecija
Venecija
Gardalendas
Gardalendas
Gardalendas
Gardalendas

Facebook Vasaros stovyklos
Facebook Vasaros stovyklos