Muzikos stovykla 4’33’’ tylos

Amžius: 9 – 18 m.
Vieta: “Sodyba Jums” Bijūnų k., Aukštadvario sen., Trakų raj.
Data: liepos 23 - 29
Maitinimas: 4 kartus per dieną
Kaina: 250 EUR

Stovykla skirta vaikams ir jaunimui besidomintiems muzika, jos kūrimu ir muzikos prodiusavimu.

Stovykloje susirasi bendraminčių, kūrybinių partnerių, keisiesi idėjomis kartu kurdamas ir atlikdamas savo kūrinius! Kompozicijos bus įrašytos ir joms filmuojami vaizdo klipai.

Stovykloje ugdomos jaunuolių kūrybos, muzikiniai, meistriškumo, improvizaciniai gebėjimai.

Teorinės paskaitos. Praktiniai užsiėmimai. Kūryba. Įrašai. Filmavimai. Jam session. Susitikimai ir konsultacijos su žinomais Lietuvos muzikos atlikėjais ir kūrėjais.

Jaunuoliai stovyklos pradžioje susiburs į muzikos grupes. Kiekviena grupė turės savo nuolatinį muzikos vadovą-profesionalą, kuris lydės kūrybinį procesą. Stovyklos metu vyks individualios konsultacijos, lankysis žinomi Lietuvos muzikantai - jie ves paskaitas bei kūrybines dirbtuves. Muzikos stovykla nėra skirta konkretaus žanro ar profesionalumo lygio atlikėjams ar kūrėjams. Ši muzikos stovykla – tai erdvė įgyvendinti įvairiausias kūrybines idėjas.

PROGRAMA

Pirmoji diena
Atvykimas, registracija, susipažinimas, pirmieji muzikinių grupių susitikimai. Vakarinės muzikos dirbtuvės . Vadovų koncertas. Jam session.

Antroji diena
Paskaitos apie kūrybinį darbą, muzikos žanrus, improvizacija. Grupėse pradedamos formuoti kompozicijos, struktūros idėjos. Vakarinis žaidimas “Vėliavos”.

Trečioji diena
Garso įrašai ir apdorojimas, muzikos atlikimo tradicija skirtinguose žanruose ir kultūrose. Vakarai ir klasikinė tradicija. Grupės pabaigia ir įrašo pirmąsias savo kompozicijas. Svečias.

Ketvirtoji diena
Muzikos kompozicija skirtingų kultūrų kontekstuose. Amerika ir Džiazas. koncertas. Ruošiamos kompozicijos baigiamajam koncertui. Bendras Jam session.

Penktoji diena
Roko muzikos tradicija. Muzikos prodiusavimas ir leidyba. Ruošiamos kompozicijos baigiamajam koncertui. Vakaras prie laužo.

Šeštoji diena
Svečias ir paskutinės konsultacijos prieš baigiamąjį koncertą. Kompozicijų įrašai ir filmavimas. Baigiamasis koncertas. Vakarėlis!

Septintoji diena
Pasidalinimas įspūdžiais, išvykimas.

Būtini dokumentai
  • Dvi pasirašytas SUTARTIES SU TĖVAIS (GLOBĖJAIS) kopijas.
  • VAIKO SVEIKATOS PAŽYMĖJIMĄ (forma Nr. 027 1/a), išduotą ne anksčiau kaip prieš metus, arba formos kopiją. Stovyklos dalyviui neturint šio pažymėjimo, stovyklos organizatorius, remdamasis Lietuvos higienos norma HN 79:2010 „Vaikų vasaros poilsio stovykla. Bendrieji sveikatos saugos reikalavimai“, neturi teisės vaiko priimti į stovyklą.
  • DRAUDIMO POLISO KOPIJĄ, jei jūsų vaikas apdraustas nuo nelaimingų atsitikimų. Jei ne, galėsite apdrausti vaiką pas mus (ERGO) draudimu. Kaina 2 – 5 eur. Priklausomai nuo besidraudžiančių skaičiaus.
 
INFORMACIJA IR KELIALAPIŲ UŽSAKYMAS el.p. stovyklos@zigzag.lt.
VILNIUJE, J. Basanavičiaus g. 30, tel. (5) 2397395, (600) 26762.
KAUNE, E. Ožeškienės g. 27, tel. (37) 407140, (600) 26763.
KLAIPĖDOJE, J. Janonio g. 16, tel. (46) 314672, (600) 26764.
ŠIAULIUOSE, Vytauto g. 90 - 19, tel. (41) 526455, (600) 26766.

Darbo laikas: I-V 9.00-18.00.