Stovykla "Lyderių inkubatorius"

Jaunimo lyderystės stovykla LYDERIŲ INKUBATORIUS Prienų raj.


Srovyklos data:
Stovyklos trukmė: 7 d.
Stovyklautojų amžius: 13 - 19 m.
Stovyklos kaina: 310 Eur (kaina nuo rugpjūčio 1d. 330 EUR)

Jau šią vasarą 2017 metų rugpjūčio 13 – 19 dienomis jaunimo tobulėjimo programa Lyderių inkubatorius pakvies 13-18 metų jaunuolius pasinerti į nepamirštamą vasaros nuotykį, kuris ne tik nustebins naujais išbandymais, bet taip pat suteiks naudingų žinių ir gebėjimų, kurie padės sėkmingai siekti užsibrėžto tikslo, atrasti savo karjeros kelią, lavinti lyderystės, viešo kalbėjimo gebėjimus, labiau pasitikėti savimi bei įveikti savo galimybių ribas!
 
STOVYKLOS PROGRAMA:
Vasaros nuotykyje dalyvių lauks interaktyvūs mokymai su savo srities profesionalais, kurie dalinsis savo patirtimi, žiniomis ir organizuos mokymus bei praktines dirbtuves, kurios padės realizuoti visas gautas žinias per asmeninę patirtį.

7 dienų asmeninio tobulėjimo programa „LYDERIŲ INKUBATORIUS“ susidedanti iš 7 tobulėjimo etapų:

1 DIENA: Team Up. Prieš pradedant ugdyti jaunuosius lyderius, programos dalyviai bus suburiami į stiprią ir nepalaužiamą komandą, kuri visos programos metu sieks užsibrėžto tikslo, padės vieni kitiems tobulėti ir mokytis vieni iš kitų.
2 DIENA: Who I Am. Jau antrąją programos dieną prasidės pagrindinė kelionė į savęs pažinimą, savo stipriųjų ir silpnųjų pusių išsigryninimą, asmeninio tikslo užsibrėžimą ir asmeninių gebėjimų vystymo plano sudarymą.
3 DIENA: Be Better. Sudarius asmeninių gebėjimų vystymo planą – pradėsime jį įgyvendinti, nagrinėsime lyderystės principus, lavinsime derybų, įtaigaus bendravimo, kūno kalbos ir viešo kalbėjimo gebėjimus.
4 DIENA: Break Off. Ketvirtąją programos dieną dalyvių lauks lūžio taškas, kada jie privalės išeiti iš savo komforto zonos, įveikti savo didžiausias baimes, atrasti ir įveikti savo galimybių ribą.
5 DIENA: Discover. Pažinus save, pažinsime karjeros galimybes. Dalyvių lauks pažintis su karjeros galimybėmis Lietuvoje ir pasaulyje, bei įkvepiančios sėkmingų žmonių istorijos, kurios paskatins ieškoti savo kelio.
6 DIENA: Find Your Way. Karjeros konsultantų ir koučingo specialistų pagalba dalyviai išsigrynins savo karjeros kelią ir susidėlios savo tikslo siekimo planą.
7 DIENA: Go! Paskutiniame žingsnyje uždegsime programos dalyviams stimulo žiežirbą ir išleisime jaunuosius lyderius toliau siekti savo užsibrėžtų tikslų!
 
VADOVAI:
Lyderių inkubatoriaus stovyklose dirba vadovai turinys patirties neformaliaviame ugdyme bei dirbantys nevyriausybiniame sektoriuje. Vadovų patirtys dažnai būna labai įdomios, tad iš profesinės pusės apima įvairiausių specialybių atstovus: IT, verslo, vadybos, politikos ar net kariuomenės. Todėl vadovai, geba organizuoti, ne tik aktyvias, neformalaus ugdymo paremtas veiklas, bet taip pat pasidalinti savo studijų ir karjeros pasirinkimo patirtimi.

APGYVENDIMAS:
LYDERIŲ INKUBATORIAUS vasaros nuotykis vyks šiuolaikiškoje sodyboje „Rojaus kampelis“ įkurtoje Nemuno kilpų regioniniame parke, Prienų rajone. (100 km nuo Vilniaus ir 40 km. nuo Kauno).
Gamtos prieglobstyje, programos dalyvių lauks erdvi sodyba ant Nemuno kranto, 3 ha saugoma teritorija, 3-5 vietų kambariai su patogumais, pirtis ant tvenkinio kranto, profesionalūs sporto aikštynai.

MAITINIMAS:
Programos dalyviai maitinami 3 kartus per dieną bei papildomai 2 kartus lengvai užkandžiauja. Valgiaraštis sudarytas pagal subalansuotą natūralaus maisto racioną, kad jaunimui užtektų energijos ir visus pajėgumus galėtų skirti tobulėjimui ir aktyviai veiklai. Atsižvelgiame į vegetarų, alergiškų jaunuolių mitybos poreikius.
 
PASTABOS:
- Kelionių agentūra "Zigzag Travel" parduoda kelialapį į stovyklą ir neatsako už programos pakeitimus bei kitas su stovyklos organizatoriumi susijusias funkcijas. Dėl paslaugos suteikimo visos pretenzijos pateikiamos stovyklos organizatoriui.

INFORMACIJA IR KELIALAPIŲ UŽSAKYMAS el.p. stovyklos@zigzag.lt.
VILNIUJE, J. Basanavičiaus g. 30, tel. (5) 2397395, (600) 26762.
KAUNE, E. Ožeškienės g. 27, tel. (37) 407140, (600) 26763.
KLAIPĖDOJE, J. Janonio g. 16, tel. (46) 314672, (600) 26764.
ŠIAULIUOSE, Vytauto g. 90 - 19, tel. (41) 526455, (600) 26766.

Darbo laikas: I-V 9.00-18.00.