Stovykla Anglijoje lėktuvu „Canterbury“

Stovykla Anglijoje lėktuvu CANTERBURY

Stovyklos data: 2017.10.28 - 2017.11.05​ 
Stovyklos trukmė: 9 d.
Keliautojų amžius: 12-18 m.
Stovyklos kaina: 690 EUR (590 EUR +100 EUR už ekskursijas)
 
Išvykstate lėktuvu į Londoną. Kalbos mokyklos atstovo lydimi važiuojate į Kenterberį. Apgyvendinimas šeimose. Anglų kalbos kursai vyksta švietimo organizacijoje „Concorde International“, kuri akredituota Britų Tarybos. Mokykla yra įsikūrusi miesto centre, puikiai tinka stovyklautojų mokymuisi ir poilsiui. Mokykloje moko kvalifikuoti, profesionalūs dėstytojai, naudojami patys naujausi mokymo metodai. Popietės – išvykos, pramogos ir orientacinis žaidimas po Kenterberį anglų kalbą. Pramogausite, ilsėsitės kartu su bendraamžiais, tobulinsite anglų kalbos įgūdžius netradiciniu būdu- tiesiog gyvendami, linksmindamiesi, pramogaudami. Patirsite daugybę įspūdžių, rasite naujų draugų.
 
Moksleivių anglų šnekamosios kalbos itin intensyvi praktika + dalyvavimas nepakartojamoje programoje + edukacinė kelionė rudens atostogų metu ir pažintis su kasdieniniu britų gyvenimu.
 
PROGRAMA
Kenterberis (Canterbury) – tai buvęs svarbus romėnų miestas, įsikūręs strateginėje vietoje tarp Londono ir Doverio uosto, vėliau tapęs Anglijos krikščionybės centru bei Anglikonų bažnyčios būstine. Lankytinos vietos: Kenterberio katedra – įspūdinga XI a. katedra; Šv. Augustino vienuolyno griuvėsiai; Šv. Martyno bažnyčia – viena seniausių bažnyčių Anglijoje; Romėnų muziejus; „Kentenberio pasakos“ yra viena iš labiausiai garsių vietų –atsidursite 14-ojo amžiaus Anglijoje –dar viena galimybė išgirsti literatūrinę anglų kalbą ; Marlowe teatras arba kinas (esant galimybei ); edukacinė pamoka muziejuje.

Išvyka į Londoną (su gidu)-apžvalginė ekskursija po politinį ir religinį Londono miesto centrą – Vestminsterį: Viktorijos krantinė, Parlamento rūmai. Vestminsterio abatija, kuri pasižymi puikiausia Londone viduramžių architektūra, įspūdingais antkapiais ir paminklais, Nacionalinė galerija. Pagal galimybę, pasivaikščiojimas krantine iki garsiojo Tauerio tilto. Sv.Pauliaus katedra, kuri garsėja vienu aukščiausiu kupolu pasaulyje.

Išvyka į Oksfordą (su gidu)-apžvalginė ekskursija po Oksfordą ( Kristaus bažnyčios (Christ Church) koledžas – tai didžiausias iš 36 koledžų Oksforde, įkurtas 16 a. Šiame koledže esanti Didžioji menė įkvėpė Hario Poterio filmo kūrėjus. Oksfordas užburia išskirtine miesto architektūra, o Pitt-Rivers muziejus sugrąžina į tuos laikus, kai britų imperija buvo užvaldžiusi kone pusę pasaulio.

Išvyka į Doverį -apžvalginė ekskursija po rytinę Anglijos pakrantę (ši Anglijos pakrantė labiausiai žymi savo kalkakmenio baltomis uolomis (White Cliffs).

Į STOVYKLOS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
- skrydis Vilnius –Londonas, Londonas-Vilnius (apmokėjimas iki rugsėjo 25d.);
- 8 nakvynės - apgyvendinimas šeimose, pusryčiai, pietus išsinešti ir vakarienė;
- ekskursinės programos (Kenterberis, Londonas, Oksfordas,Doveris);
- lydinčių vadovų ir anglų kalbos mokytojų iš Anglijos paslaugos, įskaitant pradinį įvertinimą, mokomoji medžiagą, intensyvų (15 val.) anglų kalbos kursą , dalyvio pažymėjimą;

Į STOVYKLOS KAINĄ NEĮSKAIČIUOTA:
- skrydis Vilnius –Londonas, Londonas-Vilnius (apmokėjimas vėliau rugsėjo 25d.);
- bagažo mokesčiai;
- bilietai į mokamus objektus;
- kelionės ir medicininių išlaidų draudimas;
- asmeninės išlaidos;

PASTABOS:
- išvykimo ir atvykimo laikas, objektų skaičius, lankymo tvarka ir įėjimo bilietų kainos gali kisti;
- į kelionę būtina pasiimti galiojančią asmens tapatybės kortelę arba pasą ir tėvų sutikimą (lietuvių kalba) patvirtintą pas notarą.
- Kelionių agentūra "Zigzag Travel" parduoda kelialapį į stovyklą ir neatsako už programos pakeitimus bei kitas su stovyklos organizatoriumi susijusias funkcijas. Dėl paslaugos suteikimo visos pretenzijos pateikiamos stovyklos organizatoriui.

INFORMACIJA IR KELIALAPIŲ UŽSAKYMAS el.p. stovyklos@zigzag.lt.
VILNIUJE, J. Basanavičiaus g. 30, tel. (5) 2397395, (600) 26762.
KAUNE, E. Ožeškienės g. 27, tel. (37) 407140, (600) 26763.
KLAIPĖDOJE, J. Janonio g. 16, tel. (46) 314672, (600) 26764.
ŠIAULIUOSE, Vytauto g. 90 - 19, tel. (41) 526455, (600) 26766.

Darbo laikas: I-V 9.00-18.00.